Type waar je naar op zoek bent:

stoelen

Landelijk wonen met meubels van Oud is Nieuw

Landelijk wonen is onze passie en dat ziet u terug in de landelijke meubels van Oud is Nieuw. Wij geven oude meubels weer een nieuw leven en maken nieuwe meubels op maat. Ons team bestaat uit Heleen Prins, Elco Prins en Bas Aupers. Wij staan voor u klaar om uw wensen in landelijke stijl te realiseren of het nu gaat om uw inrichting thuis of om uw winkelinrichtinghoreca inrichting of projectinrichting te verzorgen.

MEUBELS MET EEN MISSIE!

Kiezen voor Oud is Nieuw is kiezen voor kwaliteit en design, maar ook voor hergebruik, duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid.

Oude en nieuwe meubels op maat

Uit ervaring weten wij dat landelijk wonen of een landelijke stijl een breed begrip is en voor iedereen persoonlijk. Juist daarom bent u bij ons aan het goede adres. Wij zijn bekend met de vele landelijke stijlen zoals brocante meubels of barok meubels. Altijd maken wij uw meubels op maat door het opknappen van oude meubels en het maken van nieuwe meubels. Een volledig overzicht van onze landelijke stijlen, materialen en soorten meubels vindt u op onze pagina over landelijke meubels.

Naast de landelijke meubels maken wij ook prachtige moderne meubels die perfect passen in een modern interieur. Onze steigerhouten meubelen, eiken meubels en grenen meubels zijn voorbeelden van onze moderne meubels op maat.

Omdat u kiest hoe u de meubels wilt laten opknappen of op maat wilt laten maken kunnen wij u ook helpen met stijlen zoals vintage meubels en retro meubels. Uiteraard kunt u ook online uw meubels bestellen. In onze webshop vindt u kant en klare landelijke meubels die we snel kunnen leveren.

Hoe realiseren wij uw wensen?

De meubels in onze loods zijn onbehandelde oude meubels die wij helemaal naar uw wensen opknappen. Zo onstaan meubels die passen bij u beeld over landelijk wonen of bijvoorbeeld een vintage uitstraling hebben. U kunt zelf kiezen hoe u een stoel door ons wilt laten stofferen en welke kleur verf uw voorkeur heeft. Of u wilt graag dat wij een eiken kast opknappen dat past bij een wit interieur. U staat niet alleen in uw beslissingen. Wij geven u graag adviezen om precies de (landelijke) sfeer te creëren die u voor ogen heeft.

Heeft u thuis eigen meubels staan die niet passen in een landelijk interieur? Wij kunnen uw meubels opknappen zodat u er weer jaren van kunt genieten.

Naast de gebruikte meubels die worden gerestyled maken we ook nieuwe meubels op maat. Bespreek met ons uw wensen en wij gaan graag voor u aan de slag. Voorbeelden zijn de bedstee, landelijke tafels of een prachtig tv meubel op maat.

landelijk wonen

buizen frame

retro en vintage meubels

retro en vintage meubels

Retro meubels hebben de stijl en sfeer van het eind van de vorige eeuw. De retro meubels hebben een herkenbaar design en zijn bij Oud is Nieuw verkrijgbaar in een hele nieuwe meubellijn!

Laat u verrassen door deze nieuwe meubels!

Deze Retro meubels met een vintage look zijn prima te combineren met de oude brocante meubels, de tafels gemaakt van oude materialen en de tijdloze houten cafestoelen.
Retro meubels passen prima in een strakke  moderne inrichting maar ook in een landelijk brocante interieur. De combinatie van oude brocante meubels en modern en strak design geven een bijzondere combinatie. De retro meubels zijn ook prima geschikt voor iedere horeca gelegenheid, kantine, lunchroom of te gebruiken als kantoorinrichting.

U vindt bij ons meubels met een industriële uitstraling. Staat het meubelstuk van uw wensen niet in onze loods? Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken en wij gaan graag voor u op zoek. Het grootste gedeelte van de brocante, retro en vintage meubels komt uit België en Frankrijk. Op brocante markten en in oude loodsen zoeken we naar de juiste meubels. Hier vind je de mooiste meubels in originele staat.

Retro meubels restylen naar wens

Vintage en retro meubels zijn helemaal van deze tijd. Vaak hebben vintage en retro meubels een strak design, een industriële look. Is de kleur of afwerking niet helemaal naar uw wensen? Wij restylen de meubels in de kleur en afwerking van uw keuze. Zo ontstaat een uniek meubelstuk!

reviews

Helemaal verliefd geworden op de meubels van Oud is Nieuw! Maar niet alleen liefde voor de meubels maar ook veel liefde voor de eigenaars en personeel! Wat een warm en vriendelijk ontvangst, ze begrijpen ons direct en maken onze droom waar! Super!

Laura Knapen

Wat een leuk bedrijf en wat een enthousiasme. Nadat we 2 jaar geleden onze eettafel stoelen en een prachtige servieskast bij hen gekocht hebben, hebben ze dit jaar een prachtig badkamer meubel voor ons gemaakt. Super blij mee.

Bianca Ijdema

Super leuk en goed geholpen. Zijn goed geslaagd voor eettafel, salontafel en een bankje bij de eettafel voor ons nieuwe huis!! Kunnen niet wachten tot we de meubels in ons nieuwe huis kunnen neerzetten! Erg bedankt!

Yvonne Vrijhof-Kromkamp