Navigatie overslaan MENU

Houten banken op maat

Bij Oud is Nieuw vind je houten banken voor binnen en buiten, maar ook gestoffeerde brocante en landelijke banken. Of je nu op zoek bent naar een steigerhouten terrasbank, een bank passend bij je eettafel of een klepbankje: Oud is Nieuw kan het maken.

We passen de gewenste bank aan aan jouw wensen. Denk dan aan het formaat, de materialen en de kleur. De Oud is Nieuw-klepbank heeft altijd een schuine rugleuning en zit dus comfortabel. Welk formaat bank wil je? Wil je de rug van de bank dicht, met spijlen, een kruis of een hartje? Brocante meet, een golvende bovenkant of recht? We leveren de bank naar uw wensen.

De bank kan ook beschilderd worden met een sierrand, een zelfgekozen afbeelding of een tekst. Ook kunnen we de bank stofferen. Weleens gedacht aan een gepersonaliseerde bank? Oud is Nieuw bewerkt bijvoorbeeld een klepbank tot kraam- of huwelijkscadeau.

Vraag offerte aan
Een greep uit onze collectie
Ga naar alle banken

Banken voor een landelijk interieur

Met een bank aan de eettafel creëer je sfeer. Een klepbank is ook nog eens ontzettend praktisch vanwege de bergruimte. De klepbanken zijn leverbaar in diverse modellen en iedere gewenste kleur. Naast klepbanken vind je in de loods ook steigerhouten banken voor binnen en buiten of banken in dezelfde stijl als je tafel. Oude brocante gestoffeerde banken voorzien we van een nieuwe stof en kleur naar wens. Op onze productenpagina staan verschillende banken. Heb je zelf ideeën of wensen, neem dan contact met ons op of neem een kijkje in onze loods.

Eetbank
Klepbank stregcode
Naar alle banken
Laat je inspireren