Navigatie overslaan MENU

Houten banken op maat

Bij Oud is Nieuw vindt u houten banken voor binnen en buiten, maar ook gestoffeerde brocante en landelijke banken. Of u nu op zoek bent naar een steigerhouten terrasbank, een bank passend bij uw eettafel of een klepbankje, u vindt diverse banken bij Oud is Nieuw.

We passen de gewenste bank aan aan uw wensen voor wat betreft het formaat, de materialen en de kleur. De Oud is Nieuw klepbank heeft altijd een schuine rugleuning en zit dus comfortabel. U kiest het formaat van het klepbankje, wilt u de rug van de bank dicht, met spijlen, een kruis of een hartje? Brocante meet, een golvende bovenkant of recht? We leveren de bank naar uw wensen.

De bank kan ook beschilderd worden met een sierrand, een zelfgekozen afbeelding, tekst of zelfs gestoffeerd worden. Weleens gedacht aan een gepersonaliseerde bank? Oud is nieuw bewerkt bijvoorbeeld een klepbank tot geboortebank, kraamcadeau, huwelijkscadeau of bank met tekst voor op de kinderkamer.

Vraag offerte aan
Een greep uit onze collectie
Ga naar alle banken

Banken voor een landelijk interieur

Met een bank aan de eettafel creëer je sfeer en een klepbank is ook nog ontzettend praktisch vanwege de bergruimte. De klepbanken zijn leverbaar in diverse modellen en iedere gewenste kleur. Naast klepbanken vindt u in de loods ook steigerhouten banken voor binnen en buiten of banken in dezelfde stijl als uw tafel. Oude brocante gestoffeerde banken voorzien we van een nieuwe stof en kleur verf naar wens. Op onze productenpagina treft u de verschillende banken aan. Heeft u zelf ideeën of wensen, neem dan contact met ons op of kom een kijkje nemen in de loods.

Eetbank
Klepbank stregcode
Naar alle banken
Laat u inspireren