Navigatie overslaan MENU

Betaling, levering en montage

Betaling

Onze prijzen zijn in euro’s uitgedrukt, inclusief btw en andere heffingen van overheidswege, tenzij anders aangegeven. De prijzen zijn exclusief eventuele reis-, verblijf-, verpakkings-, bezorg- of verzendkosten en administratiekosten, tenzij anders aangegeven.

Over het algemeen vindt betaling plaats door middel van storting of overmaking op een door Oud is Nieuw aangewezen bank- of girorekening of in contanten op het tijdstip van de koop of levering. In sommige gevallen kunnen er andere afspraken worden gemaakt. Betaling dient vooraf te geschieden, tenzij anders overeengekomen. Er kan overeengekomen worden dat betaling in termijnen plaats vindt. Indien betaling in termijnen is overeengekomen, moet u betalen volgens de termijnen en de percentages zoals deze in de overeenkomst zijn vastgesteld.

Ook in onze webshop betaalt u onder rembours. Dat houdt in dat u betaalt bij aflevering of bij het afhalen. U kunt dan betalen met contant geld of kunt het bedrag overmaken naar onze bankrekening. Pinnen is helaas niet mogelijk.

Levering en verzendkosten

Levering vindt plaats op het door u opgegeven adres. U kunt er ook voor kiezen om het product in Biddinghuizen af te halen. Gemiddeld bedraagt de levertijd 8 tot 10 weken, maar is altijd sterk afhankelijk van het product en van de drukte op dat moment. Wilt u de levertijd weten van een bepaald product? Neem dan contact met ons op. U kunt bellen naar 06 23 05 77 98 of mailen naar: info@oudisnieuw.net. De verzendkosten bedragen voor Nederland €55,- voor stoelen en €75,- of meer voor kastenwanden en inbouwmeubels en voor België en €75,- tot €120,- afhankelijk van het product, tenzij bij een product anders vermeld staat. Oud is Nieuw beschikt overigens over een eigen chauffeur.

In sommige gevallen brengen we extra toeslagen in rekening. Dit is bijvoorbeeld het geval wanneer we producten moeten leveren op de Waddeneilanden. Ook voor verzendingen waarvan levering niet op de begane grond geschiedt, kan Oud is Nieuw een extra toeslag in rekening brengen. In dit geval zal Oud is Nieuw, wanneer u daar om vraagt, u een prijsopgave sturen van de extra toeslagen. Van alle bijkomende kosten zal Oud is Nieuw tijdig voor het sluiten van de koopovereenkomst opgaaf doen of gegevens verstrekken op grond waarvan deze kosten aan u kunnen worden doorberekend.

Montage

We bezorgen de meubels bij u thuis. De meubels worden netjes gemonteerd en kant en klaar geleverd op de plek in huis waar u de meubels wilt hebben. De montagekosten zijn inbegrepen bij de prijs die u betaalt.

Lees voor meer informatie ook onze algemene voorwaarden.