Navigatie overslaan MENU

Caféstoelen

Caféstoelen op maat

Caféstoelen kunnen echte eye-catchers zijn. Of u nu caféstoelen zoekt voor uw horecagelegenheid of wooninterieur, Oud is Nieuw is dé leverancier van caféstoelen. We hebben in onze loods een grote voorraad caféstoelen staan. U zoekt zelf een geschikt model uit. Een caféstoel met of zonder armleuning, een ronde of rechte rug, verschillende soorten zittingen, met of zonder motief in de rug. Oud is Nieuw biedt caféstoelen aan die u geheel naar wens kunt samenstellen. Op deze manier passen de stoelen altijd bij uw interieur.

Onze caféstoelen zijn gemaakt van goede kwaliteit houtsoorten en zijn leverbaar in elke gewenste kleur.

Een greep uit onze collectie
Bekijk alle caféstoelen

Thonet stoelen

Oud is Nieuw beschikt ook over een mooie voorraad Thonet stoelen. Van de klassieke thonet stoel, zoals men die vond in ieder café en restaurant tot de moderne thonet stoel. De mooie ronde vormen van de thonet stoel maken hem erg geliefd. In onze loods in Biddinghuizen kunnen we thonet stoelen leveren in verschillende kleuren en met verschillende details. U kunt er ook voor kiezen om de zitting van de thonet stoel te laten bekleden, voor iets meer zitcomfort.

Benieuwd naar onze thonet stoelen? Wij staan u graag vrijblijvend te woord.

Oud is Nieuw heeft al veel organisaties voorzien van prachtige (café-)stoelen. We houden ons echter niet alleen bezig met het leveren van nieuwe stoelen. U kunt ook bij ons terecht als uw huidige caféstoelen toe zijn aan een opknapbeurt. In onze loods in Biddinghuizen staan meerdere medewerkers voor u klaar om uw caféstoelen weer nieuw leven in te blazen. Wij leveren vakkundig handwerk. Na de restauratie zien uw stoelen er weer uit als nieuw.

Wilt u graag uw gebruikte caféstoelen laten restaureren? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden.

Dit wil ik

Caféstoelen van Oud is Nieuw