Type waar je naar op zoek bent:
 

Caféstoelen

Oud is Nieuw heeft al veel organisaties voorzien van prachtige (café-)stoelen. We houden ons echter niet alleen bezig met het maken van nieuwe stoelen. U kunt ook bij ons terecht als uw huidige caféstoelen toe zijn aan een opknapbeurt. In onze loods in Biddinghuizen staan meerdere medewerkers voor u klaar om uw caféstoelen weer nieuw leven in te blazen. Wij leveren vakkundig handwerk. Na de restauratie zien uw stoelen er weer uit als nieuw. Wilt u graag uw gebruikte caféstoelen laten restaureren? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden.

Ik heb interesse 

Contactformulier

Uw naam *

Uw email *

Uw telefoonnummer

Uw bericht

reviews

Wij zijn zeer tevreden met de zwarte bank die Oud is Nieuw heeft gemaakt voor ons ijssalon! Netjes geleverd binnen de deadline

Lief Verlinden

Gisteren een eettafel, bijbehorend bankje en stoelen besteld. Warme ontvangst, rondleiding gekregen. We kopen een eethoek met een verhaal, en vooral met passie gemaakt! Een aanrader!

Chantalle Dorenberg Offermans

Erg blij met de mooie klepbank die hier sinds afgelopen vrijdag staat. Hij is heel netjes afgewerkt. Ook de rondleiding door dit leuke bedrijf en de service van Heleen was top. Al aan het nadenken over mijn volgende aankoop!

Jenny Schellekens
Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren