Type waar je naar op zoek bent:
 

Caféstoelen

Oud is Nieuw heeft al veel organisaties voorzien van prachtige (café-)stoelen. We houden ons echter niet alleen bezig met het maken van nieuwe stoelen. U kunt ook bij ons terecht als uw huidige caféstoelen toe zijn aan een opknapbeurt. In onze loods in Biddinghuizen staan meerdere medewerkers voor u klaar om uw caféstoelen weer nieuw leven in te blazen. Wij leveren vakkundig handwerk. Na de restauratie zien uw stoelen er weer uit als nieuw. Wilt u graag uw gebruikte caféstoelen laten restaureren? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden.

Ik heb interesse 

Contactformulier

Uw naam *

Uw email *

Uw bericht

reviews

Helemaal verliefd geworden op de meubels van Oud is Nieuw! Maar niet alleen liefde voor de meubels maar ook veel liefde voor de eigenaars en personeel! Wat een warm en vriendelijk ontvangst, ze begrijpen ons direct en maken onze droom waar! Super!

Laura Knapen

Wat een leuk bedrijf en wat een enthousiasme. Nadat we 2 jaar geleden onze eettafel stoelen en een prachtige servieskast bij hen gekocht hebben, hebben ze dit jaar een prachtig badkamer meubel voor ons gemaakt. Super blij mee.

Bianca Ijdema

Super leuk en goed geholpen. Zijn goed geslaagd voor eettafel, salontafel en een bankje bij de eettafel voor ons nieuwe huis!! Kunnen niet wachten tot we de meubels in ons nieuwe huis kunnen neerzetten! Erg bedankt!

Yvonne Vrijhof-Kromkamp
Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren