Navigatie overslaan MENU

Caféstoelen

Caféstoelen op maat

Caféstoelen zijn echte eyecatchers. Of je nu caféstoelen zoekt voor je horecagelegenheid of wooninterieur, Oud is Nieuw is dé leverancier van caféstoelen. In onze loods staat een grote voorraad caféstoelen. Je zoekt zelf een geschikt model uit: een caféstoel met of zonder armleuning, een ronde of rechte rug, verschillende soorten zittingen, met of zonder motief in de rug. Oud is Nieuw biedt caféstoelen aan die je helemaal naar wens kunt samenstellen. Op deze manier passen de stoelen altijd bij jouw interieur.

Onze caféstoelen zijn gemaakt van goede kwaliteit houtsoorten en zijn leverbaar in elke gewenste kleur.

Een greep uit onze collectie
Bekijk alle caféstoelen

Thonet-stoelen

Oud is Nieuw beschikt ook over een mooie voorraad Thonet-stoelen. Van de klassieke Thonet-stoel, zoals je die vond in ieder café en restaurant, tot de moderne Thonet-stoel. De mooie ronde vormen van deze stoel maken hem erg geliefd. In onze loods in Biddinghuizen kunnen we Thonet-stoelen leveren in verschillende kleuren en met verschillende details. Je kunt er ook voor kiezen om de zitting te laten bekleden, voor iets meer zitcomfort.

Benieuwd naar onze Thonet-stoelen? Wij staan je graag vrijblijvend te woord.

 

Oud is Nieuw heeft al veel horecagelegenheden en interieurs voorzien van prachtige (café)stoelen. We houden ons echter niet alleen bezig met het leveren van nieuwe stoelen. Je kunt ook bij ons terecht als je huidige caféstoelen aan een opknapbeurt toe zijn. In onze loods in Biddinghuizen staan we voor je klaar om jouw caféstoelen een tweede leven te geven. Wij leveren vakkundig handwerk: na de restauratie zien je stoelen er weer uit als nieuw!

Wil je graag jouw gebruikte caféstoelen laten restaureren? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden met je.

Dit wil ik

Caféstoelen van Oud is Nieuw