Navigatie overslaan MENU

in Blog op 10 april 2020

Caféstoelen in uw interieur

Caféstoelen een eeuwenoud begrip en nog steeds hip en veel gebruikt. Als we aan caféstoelen denken, dan denken we wellicht aan de bruine exemplaren zoals we die in elk café tegen kwamen. Bij Oud is Nieuw kennen we de bruine exemplaren ook nog, maar naast deze pareltjes hebben we uiteraard de bekende Thonet stoel en vele andere modellen en kleuren.

Caféstoelen in verschillende modellen en kleuren

We komen ze in steeds meer interieurs tegen, de caféstoel. Logisch, vinden we bij Oud is Nieuw. Helemaal als we bedenken dat ze in vele modellen en kleuren leverbaar zijn. In onze loods in Biddinghuizen tellen we al meer dan 20 verschillende modellen. Elk model is een uniek en kwalitatief exemplaar en leverbaar ik elke gewenste kleur.

Een mix en match van verschillende modellen en kleuren levert een speels effect op. Caféstoelen passen aan elke keukentafel of dinertafel in de woonkamer. Maar we komen onze caféstoel ook steeds meer tegen in de slaapkamer, op een (thuis)kantoor en uiteraard in diverse horecagelegenheden als bars en restaurants.

Thonet stoelen wit
Houten cafestoel in kleur

Caféstoelen voor woonhuis of restaurant

Of u nu caféstoelen zoekt voor uw woonhuis of eigenaar bent van een restaurant. Oud is Nieuw levert aan beide partijen. Wij adviseren u graag over de verschillende modellen en passende kleuren bij uw (horeca)interieur.

Caféstoelen kunt u ook goed kwijt aan ronde en ovale tafels, of u combineert een aantal caféstoelen met een klepbank of eetbank.

Kortom: de mogelijkheden zijn ruim! Laat u inspireren door onze medewerkers. Zij hebben oog voor uw interieur en kunnen u voorzien van de mooiste exemplaren stoelen.

Uit voorraad leverbaar en een ruim keuze aanbod

Bij het zien van onze voorraad caféstoelen kunnen wij ons niet voorstellen dat er geen passend model voor u tussen zit. U vind er caféstoelen met armleuning, caféstoelen zonder armleuning, stoelen met een kruis in de rug of speelse spijlen.

Op onze pagina caféstoelen geven wij een indruk van de diverse modellen en kleuren.

Eigen caféstoelen? Ook die kunnen we voor u opknappen. Elke caféstoel kunnen we voor u zandstralen en spuiten in een RAL-kleur naar keuze.

Caféstoelen
Alle caféstoelen
U zoekt caféstoelen?

Laat u vrijblijvend informeren