Navigatie overslaan MENU

CNC-houtbewerking

CNC-houtbewerking

Oud is Nieuw is specialist in CNC-houtbewerking. Met onze CNC-machine kunnen we snel en nauwkeurig allerlei producten maken. Van meubels tot wandborden en meer. De machine stelt ons in staat tegen een aantrekkelijke prijs gedetailleerd maatwerk te leveren. Interesse? Informeer naar de mogelijkheden. Bel 06 30 28 38 67 of vul het contactformulier in.

Neem contact op
Vakkenkast en tv meubel in één

Hout laten frezen

Hout laten frezen begint met het maken van een digitale tekening. Heb je zelf geen tekening tot je beschikking? Dan kunnen we in nauw overleg ook voor jou de Cad/Cam-tekening maken. Dit kan voor enkele stuks of grote series.

 

CNC-houtbewerking voor horeca- en kantoorinrichting

Wil je graag jouw horecagelegenheid of kantoor voorzien van een mooi interieur? Ook dan helpen wij je graag. Oud is Nieuw maakt horecameubels en kantoorinrichting op maat. Met behulp van onze CNC-machine kunnen wij opdrachten zeer nauwkeurig en snel uitvoeren. Ook grootschalige opdrachten zijn voor ons geen probleem. Informeer naar de mogelijkheden.

Prijs

Voor CNC-houtbewerkingen hanteert Oud is Nieuw een uurtarief van €55,- exclusief btw. Dit is de prijs voor het productieproces. Het tekentarief is afhankelijk van je wensen en het vraagstuk.

Wil je meer weten? Neem gerust contact op om jouw wensen te bespreken. Wij zijn telefonisch ook in de avonduren bereikbaar.

 • Heleen Prins: 06-30283867
 • Elco Prins: 06-30733297

  !!!NIEUW!!!

  Gefreesde wood panels, houten panelen, lambrisering of andere wand afwerking.
  bijvoorbeeld: 18 mm mdf gefreesd in een afmeting van 240 x 120 cm
  onbehandeld  nu voor € 170,-!!!
  Liever ander materiaal? neem contact op.
  houten wandpaneel mdfhouten wandpaneel notenfineer

Waarom Oud is Nieuw?

Maatwerk
Scherpe prijzen
Snelle levering
Stukwerk en grote series

Wilt u meer weten?