Navigatie overslaan MENU

CNC houtbewerking

CNC houtbewerking

Oud is Nieuw is specialist in CNC houtbewerking. Met onze CNC machine kunnen we snel en nauwkeurig van allerlei producten maken. Van meubels tot aan wandborden en meer. De machine stelt ons in staat tegen een aantrekkelijke prijs maatwerk tot in detail te leveren. Interesse? Informeer naar de mogelijkheden. Bel naar 06 30 28 38 67 of vul het contactformulier in.

Neem contact op
Vakkenkast en tv meubel in één

Hout laten frezen

Hout laten frezen begint met het maken van een digitale tekening. Heeft u zelf geen tekening tot uw beschikking? Dan kunnen we in nauw overleg ook voor u de Cad/ Cam tekening maken. Dit kan voor enkele stuks of grote series.

 

CNC houtbewerking voor horeca- en kantoorinrichting

Wilt u graag uw horecagelegenheid of kantoor voorzien van een mooi interieur? Ook dan helpen wij u graag. Oud is Nieuw maakt horecameubels en kantoorinrichting op maat. Met behulp van onze CNC machine kunnen wij opdrachten zeer nauwkeurig en snel uitvoeren. Ook grootschalige opdrachten zijn voor ons geen probleem. Informeer naar de mogelijkheden.

 

Prijs

Voor CNC houtbewerkingen hanteert Oud is Nieuw een uurtarief € 55,- exclusief btw. Dit is de prijs voor het productieproces, het tekentarief is afhankelijk van uw wensen en het vraagstuk.

Wilt u meer weten? Neem gerust contact op om uw wensen te bespreken. Wij zijn telefonisch ook in de avonduren bereikbaar.

  • Heleen Prins: 06-30283867
  • Elco Prins: 06-30733297

Waarom Oud is Nieuw?

Maatwerk
Scherpe prijzen
Snelle levering
Stukwerk en grote series

Wilt u meer weten?