Navigatie overslaan MENU

in Blog op 20 december 2021

Een mooie eetbank kopen?

Een eetbank, ze zijn er in vele soorten en maten. Maar Oud is Nieuw maakt uw eetbank op maat. Een eetbank zoals u die wenst te krijgen. De maat, de kleur, met of zonder kussen of een eetbank in hoekopstelling, alles is mogelijk.

Eetbanken op maat
Bekijk alle eetbanken

Musthave in je interieur: de eetbank

Een eetbank kunt u leuk combineren met een eetkamertafel en losse caféstoelen. De eetbank neemt weinig ruimte in en biedt toch voldoende zitplekken. U maakt de eetbank extra comfortabel met een wandkussen of een vast kussen op de zitting. Onze Falun eetbank is met gestoffeerde rug en zitting en heeft een metalen frame. De bank kan ook gemaakt worden met opbergruimte.

Voor een eetbank op maat

Neem contact met ons op

Eetbank met opbergruimte

Wilt u liever een eetbank met opbergruimte, ook wel klepbank genoemd. Dat kan ook. Dan wordt de eetbank gemaakt van hout. De afmeting is aan u. U kunt gaat voor een eetbank van 3 meter, maar ook voor een eetbank van 2,80 meter of een eetbank in hoekopstelling. Een rechte eetbank kan tot 4 meter. Als u de bank onder de tafel wilt schuiven dient u rekening te houden met de afmeting van uw eetkamertafel. Voor advies neemt u gerust contact met ons op.

Sarek klepbank
Eetbank sandhamn

Een complete eethoek

Twijfelt u over een eetbank, eetkamerstoelen of een combinatie van eetkamerstoelen met bank? Wilt u graag advies over de stof, het metaal of de kleur van een houten klepbank? Neemt u dan gerust contact op met onze medewerkers.

Voor een compleet ontwerpadvies kunt u ons ook raadplegen. Melissa adviseert u dan graag. Ze neemt daarin al uw wensen mee en creëert samen met u o.a.. een heerlijke en gezellige eethoek.

Foto’s van eetbanken op maat gemaakte door Oud is Nieuw

Interieurontwerp
Moodboard
Uitwerking moodboard
Interieurontwerp
Hoekbank
Hoekbank
Lage zitbank bij het raam in hoekopstelling
Eetbank
Eetbank
Met opbergruimte en open vakken
Eetbank
Falun eetbank in hoekopstelling
Scandinavische eetbank
Wandbank met stoffering
Verlengt met een opbergbak op wieltjes
Klepbank Sarek
Sandhamn met stoffering
Gestoffeerde eetbank
Falun
Eetbank gestoffeerd
Falun met opbergruimte
Eetbank met opbergruimte
Falun
Ik wil graag een eetbank op maat

Vraag vrijblijvend een offerte aan