Type waar je naar op zoek bent:

Eetbank op maat

Eetbanken worden veelal gekozen i.p.v. eetkamerstoelen. Bij Oud is Nieuw snappen we de keus voor een eetbank wel, het is praktisch en ook nog eens heel mooi. Er is genoeg te kiezen, eetbanken met rugleuning, maar je kunt ook gaan voor een eetbank zonder rugleuning. Een bank van hout op maat gemaakt of een eetbank met stoffen zitting en stalen frame.

Laatste maakte we nog een eetbank in combinatie met een tv-meubel. Onder de eetbank hebben we ook nog vakken gecreëerd voor bakken op wieltjes. Praktischer kan je het niet krijgen toch?

 

Houten eetbank

Afmeting van de eetbank

De afmeting van de wandbank, zo noemt men ook wel een eetbank, is geheel afhankelijk van jouw wensen. Of het nu gaat om een grote wandbank van 4 of 5 meter of om een klein en praktisch exemplaar van 1,20 meter, wij maken de bank voor jou op maat.

Kleur van de eettafelbank

Je hebt al gekozen voor een wandbank i.p.v. eetkamerstoelen. Je bent erover uit hoe groot de wandbank moet worden. Nu de kleur van de eettafelbank nog. Je kunt ervoor kiezen de bank te laten zoals deze is gemaakt, van steigerhout of van een andere houtsoort. Dus zonder verf, wash of lak. Toch wordt er vaker gekozen voor een likje verf of bijvoorbeeld een mooie whitewash, als het gaat om een eettafelbank van hout.

We bieden ook eetbanken aan met een stoffenzitting of met een stoffen rugleuning. Dan kies je i.p.v. een kleurtje verf, een mooie stof uit voor de bank. Of een combinatie, een houten eetbank met een vaste stoffen zitting maken we ook steeds meer.

 

Bezoek onze locatie voor meer eetbanken

In onze showroom in Biddinghuizen hebben we diverse eetkamerbanken staan, ter inspiratie. Wij geven graag een rondleiding in onze werkplaats en showroom. Je ziet dan direct waar wij onze meubels met erg veel plezier en enthousiasme maken.  

Ben je op zoek naar een persoonlijk advies? Neem dan vrijblijvend contact op met de medewerkers van Oud is Nieuw, zij adviseren je graag.
En bekijk de mogelijkheden in onze webshop.

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren