Navigatie overslaan MENU

Garantie en retourneren

Garantie

De meubels die wij verkopen zijn onder andere opgeknapte, gebruikte meubels. Er vindt een kwaliteitsselectie plaats op de inkoop en alleen de beste meubels worden opgeknapt en verkocht. De meubelen kunnen gebruikssporen bevatten. Dat is nu juist de charme van oude gebruikte meubelen. Omdat de meeste meubels niet nieuw zijn, geven wij geen garantie op de gekochte meubelen.

De meeste meubelen van Oud is Nieuw zijn houten meubelen. Wij willen je erop attent maken dat het hout kan gaan werken. In de winter zal het hout, wanneer de luchtvochtigheid in huis aan de lage kant is, enigszins kunnen krimpen. Dit trekt weer weg als de luchtvochtigheid weer toeneemt. Ideaal is een luchtvochtigheid tussen de 50 en 65%. Wij geven geen garantie op het eventuele werken/kromtrekken van het hout. Mochten houten meubelen mankementen vertonen die niet zijn ontstaan door de werking van het hout of onredelijk gebruik, neem dan contact met ons op. De wettelijke garantietermijn van 1 jaar is van toepassing op nieuw gemaakte meubelen.

Retourneren

Wij streven ernaar om meubels te leveren zoals met jou is afgesproken. Ben je niet tevreden over de geleverde diensten? Neem dan contact met ons op. Wij zoeken dan graag samen met jou naar een passende oplossing.

In sommige gevallen is alleen retourneren een geschikte oplossing. Alle producten kunnen teruggestuurd worden, behalve producten die speciaal voor jou naar wens op maat gemaakt zijn. Retourneringen worden alleen aangenomen als het product niet door eigen toedoen is beschadigd. Retourneren is bij ons alleen mogelijk voor consumenten.

Wil je iets terugsturen? Neem dan binnen 14 dagen na ontvangst van de producten contact met ons op. Je kunt bellen naar 06 23 05 77 98 of mailen naar info@oudisnieuw.net. Wij voorzien je dan van verdere informatie. De kosten voor het retourneren zijn voor je eigen rekening. Zodra we de producten ontvangen hebben, storten we binnen 14 dagen het aankoopbedrag terug.