Type waar je naar op zoek bent:

Nieuw horeca-interieur voor Dikke Dirck

In de afgelopen maanden zijn de medewerkers van Oud is Nieuw druk geweest met de horeca inrichting van Dikke Dirck in Harderwijk. Heleen (mede-eigenaar Oud is Nieuw) is vanaf het eerste begin betrokken bij het interieurproject. Het fantastische eindresultaat bij Hans en Grietje in Zeewolde, waar Oud is Nieuw ook een groot gedeelte van de horecameubels heeft verzorgd, heeft geleid tot deze nieuwe opdracht. Heleen is het liefst elke dag bezig met interieurstyling voor restaurants, hotels en cafés. Gelukkig kan dat ook steeds meer, dankzij de toenemende interesse in een unieke horeca-inrichting.

 

Een bijzonder stoere horeca inrichting

Het interieur van de nieuwe horecazaak in Harderwijk laat zich kenmerken door een bijzonder en stoer karakter. “Werkelijk alle kleuren, stoffen en materialen zijn voorbij gekomen, ik heb wel eens gedacht: wat moet dit allemaal worden?” zegt Anneke (stoffeerder Oud is Nieuw). Samen met haar collega’s heeft ze diverse caféstoelen, twee fantastische fauteuils, de rugleuning van een klepbank, diverse banken en barkrukken gestoffeerd.

Horeca inrichting - stoelen met gestoffeerde rugleuning
Klepbank met gestoffeerde rugleuning
Horecastyling - gestoffeerde fauteuille
Gestoffeerde fauteuil

Van stoffen met een flamingo print tot koeienleer

Als we het restaurant in Harderwijk bezoeken dan kunnen we de uitspraak van Anneke plaatsen, maar het resultaat van alles bij elkaar is werkelijk fantastisch. Bij binnenkomst zien we een zwarte klepbank waarvan de rugleuning is gestoffeerd met een mooie kleurrijke stof. Een uniek exemplaar. Lopen we verder het restaurant in valt het oog op de eetbank en de barkrukken waarvan de zitting is gestoffeerd met echt koeienleer, wat ons betreft de eyecatcher van het interieur. Het stoffeerwerk van diverse banken en stoelen is afgewerkt met bijpassende nagels. En om de potkachel in het midden van het restaurant treffen we nog twee leuke gestoffeerde fauteuils, helemaal op hun plek.

Gestoffeerde bank met koeienleer
Barkrukken met gestoffeerde zitting
Restaurant inrichting

Caféstoelen en buitenmeubels

Zoveel verschillende meubels en materialen, maar alles past bij elkaar. De tafels in het restaurant hebben verschillende tafelbladen en elke tafel heeft een ander onderstel, allemaal van zwart staal.

Om de hoge bartafels staan barkrukken in verschillende pasteltinten, in diezelfde tinten staan er ook caféstoelen om de ronde tafels. De open keuken en het gebruik van bijpassende accessoires door de horecazaak heen maakt het geheel binnen af.

Barkrukken en bartafel
Caféstoelen Oud is Nieuw
Buitenmeubilair
Houten buitenbank

Buiten staan mooie grote houten banken van steigerhout in de kleur wit, met bijpassende tafels in een houtkleur. De tafels hebben een kruispoot en zijn inklapbaar. De smaak van het eten wordt mede bepaald door de ambiance van een horecazaak. Dat zit bij Dikke Dirck in Harderwijk helemaal goed.

 

Ook toe aan interieurstyling van uw restaurant, hotel of café?

Op zoek naar interieurstyling van uw restaurant, hotel of andere horecagelegenheid? Neem vrijblijvend contact op met de medewerkers van Oud is Nieuw. Wij helpen u graag met een horeca inrichting op maat.

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren