Navigatie overslaan MENU

Horeca-inrichting

Specialist in horeca-inrichting

Oud is Nieuw is al jarenlang gespecialiseerd in horeca-inrichting. Wij maken horecameubels op maat en voorzien horecagelegenheden daarmee van een mooi interieur. Samen met jou denken we na over hoe we jouw pand zo mooi mogelijk kunnen inrichten en stellen we een interieurplan op. Wil je graag een mooi en uniek interieur voor jouw horecagelegenheid? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bel 06 30 28 38 67 of vul het contactformulier in. Wij zijn in de avonduren ook telefonisch bereikbaar.

Afgeronde horecaprojecten

Persoonlijk interieurplan

Geef jouw hotel, restaurant of café een unieke uitstraling met de op maat gemaakte meubels van Oud is Nieuw. Wij kunnen allerlei (op maat gemaakte) producten en items leveren, zoals terrasmeubilair, bars, eettafels en caféstoelen. Elk item kan gemaakt worden in een houtsoort naar keuze, zoals steigerhout, grenenhout of eikenhout. Daarnaast kun je zelf de kleuren uitkiezen. We stellen samen met jou een interieurplan samen. Zo weet je zeker dat je een horeca-inrichting krijgt die helemaal aan jouw wensen voldoet. 

Horeca-inrichting op maat | Oud is Nieuw
Barkrukken met gestoffeerde zitting
Rosarium Doorn

Horeca-inrichting restylen

Niet blij met je huidige horeca-inrichting? Is je horecagelegenheid toe aan een nieuwe uitstraling? Laat het meubilair dan door ons restylen. Wij kunnen jouw horeca-inrichting een tweede leven geven. Gedateerde en beschadigde horecameubels zien er weer uit als nieuw en zijn weer helemaal van deze tijd. Je kunt zelf de kleuren kiezen en afwerking bepalen.

Op zoek naar inspiratie? Een tijdje terug zijn wij druk geweest met de horeca-inrichting van restaurant in Harderwijk. Lees meer over dit project en bekijk de foto’s!

Laat je inspireren

CNC-houtbewerking

Oud is Nieuw is specialist in CNC-houtwerking. Met onze CNC-machine kunnen we snel en nauwkeurig allerlei producten maken. Van meubels tot wandborden en meer. De machine stelt ons in staat tegen een aantrekkelijke prijs gedetailleerd maatwerk te leveren. Interesse? Informeer naar de mogelijkheden. Bel 06 30 28 38 67 of vul het contactformulier in.

Ik heb interesse

en wil graag in contact komen!