Navigatie overslaan MENU

Horeca-inrichting

Specialist in horeca-inrichting

Oud is Nieuw is al jarenlang gespecialiseerd in horeca-inrichting. Wij maken horecameubels op maat en voorzien horecagelegenheden daarmee van een mooi interieur. Samen met u denken we na over hoe we uw pand zo mooi mogelijk kunnen inrichten en stellen we een interieurplan op. Wilt u graag een mooi en uniek interieur voor uw horecagelegenheid? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bel naar 06 30 28 38 67 of vul het contactformulier in. Wij zijn telefonisch ook in de avonduren bereikbaar.

Afgeronde horecaprojecten

Persoonlijk interieurplan

Geef uw hotel, restaurant of café een unieke uitstraling met de op maat gemaakte meubels van Oud is Nieuw. Wij kunnen allerlei (op maat gemaakte) producten en items leveren, zoals terrasmeubilair, bars, eettafels en caféstoelen. Elk item kan gemaakt worden in een houtsoort naar keuze, zoals steigerhout, grenenhout of eikenhout. Daarnaast kunt ook zelf de kleuren uitkiezen. We stellen samen met u een interieurplan samen. Zo weet u zeker dat u een horeca-inrichting krijgt die helemaal aan uw wensen voldoet. 

Horeca-inrichting op maat | Oud is Nieuw
Barkrukken met gestoffeerde zitting
Rosarium Doorn

Horeca-inrichting restylen

Bent u niet blij met uw huidige horeca-inrichting en is uw horecagelegenheid toe aan een nieuwe look? Laat uw horecameubilair dan door ons restylen. Wij kunnen uw horeca-inrichting weer een tweede leven geven. Gedateerde en beschadigde horecameubels zien er weer uit als nieuw en zijn weer helemaal van deze tijd. U kunt zelf de kleuren kiezen en afwerking bepalen.

Op zoek naar inspiratie? Een tijdje terug zijn wij druk bezig geweest met de horeca-inrichting van restaurant in Harderwijk. Lees meer over dit project en bekijk de foto’s!

Laat u inspireren

CNC houtbewerking

Oud is Nieuw is specialist in CNC houtwerking. Met onze CNC machine kunnen we snel en nauwkeurig van allerlei producten maken. Van meubels tot aan wandborden en meer. De machine stelt ons in staat tegen een aantrekkelijke prijs maatwerk tot in detail te leveren. Interesse? Informeer naar de mogelijkheden. Bel naar 06 30 28 38 67 of vul het contactformulier in.

Ik heb interesse

en wil graag in contact komen!