Type waar je naar op zoek bent:

In de media

Oud is nieuw / In de media

Hier houden we je op de hoogte van leuke vermeldingen in de media.

Oud is Nieuw bij omroep Flevoland

Gerard van Ommen bezoekt verschillende buurten in de provincie op zoek naar een bijzonder verhaal. Deze week komt hij bij Oud is Nieuw terecht. Rechts kunt u op het filmpje klikken om deze te starten.

 

 

 

 

 

ariadne-at-home-stoelenloods-van-heleen-brocante-3-2013Ariadne at Home Brocante Herfst 2013

Eindelijk is het zover! De ariadne at Home Brocante special ligt in de winkel. We zijn heel erg trots op het interview van maar liefst 6 pagina’s over onze stoelenloods. Het artikel heeft ook leuke foto’s van stoelen die we gemaakt hebben, exact zoals de klant het graag wil hebben.

Lees het volledige interview “Stoelenloods van Heleen“.

Ariadne at Home augustus 2013

Stylist Linda van der Ham vertelt elke maand over een bijzondere ontmoeting tijdens haar werk bij ariadne at Home. Dit keer bracht zij een bezoek aan het industrieterrein in Zeewolde, waar wij in onze loods prachtige oude stoelen opknappen en stofferen.

Lees het volledige artikel van ariadne at Home over de stoelen van Oud is Nieuw.

reviews

Wij zijn zeer tevreden met de zwarte bank die Oud is Nieuw heeft gemaakt voor ons ijssalon! Netjes geleverd binnen de deadline

Lief Verlinden

Gisteren een eettafel, bijbehorend bankje en stoelen besteld. Warme ontvangst, rondleiding gekregen. We kopen een eethoek met een verhaal, en vooral met passie gemaakt! Een aanrader!

Chantalle Dorenberg Offermans

Erg blij met de mooie klepbank die hier sinds afgelopen vrijdag staat. Hij is heel netjes afgewerkt. Ook de rondleiding door dit leuke bedrijf en de service van Heleen was top. Al aan het nadenken over mijn volgende aankoop!

Jenny Schellekens

 

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren