Type waar je naar op zoek bent:

In de media

Oud is nieuw / In de media

Hier houden we je op de hoogte van leuke vermeldingen in de media.

Oud is Nieuw bij omroep Flevoland

Gerard van Ommen bezoekt verschillende buurten in de provincie op zoek naar een bijzonder verhaal. Deze week komt hij bij Oud is Nieuw terecht. Rechts kunt u op het filmpje klikken om deze te starten.

 

 

 

 

 

ariadne-at-home-stoelenloods-van-heleen-brocante-3-2013Ariadne at Home Brocante Herfst 2013

Eindelijk is het zover! De ariadne at Home Brocante special ligt in de winkel. We zijn heel erg trots op het interview van maar liefst 6 pagina’s over onze stoelenloods. Het artikel heeft ook leuke foto’s van stoelen die we gemaakt hebben, exact zoals de klant het graag wil hebben.

Lees het volledige interview “Stoelenloods van Heleen“.

Ariadne at Home augustus 2013

Stylist Linda van der Ham vertelt elke maand over een bijzondere ontmoeting tijdens haar werk bij ariadne at Home. Dit keer bracht zij een bezoek aan het industrieterrein in Zeewolde, waar wij in onze loods prachtige oude stoelen opknappen en stofferen.

Lees het volledige artikel van ariadne at Home over de stoelen van Oud is Nieuw.

reviews

Helemaal verliefd geworden op de meubels van Oud is Nieuw! Maar niet alleen liefde voor de meubels maar ook veel liefde voor de eigenaars en personeel! Wat een warm en vriendelijk ontvangst, ze begrijpen ons direct en maken onze droom waar! Super!

Laura Knapen

Wat een leuk bedrijf en wat een enthousiasme. Nadat we 2 jaar geleden onze eettafel stoelen en een prachtige servieskast bij hen gekocht hebben, hebben ze dit jaar een prachtig badkamer meubel voor ons gemaakt. Super blij mee.

Bianca Ijdema

Super leuk en goed geholpen. Zijn goed geslaagd voor eettafel, salontafel en een bankje bij de eettafel voor ons nieuwe huis!! Kunnen niet wachten tot we de meubels in ons nieuwe huis kunnen neerzetten! Erg bedankt!

Yvonne Vrijhof-Kromkamp

 

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren