Type waar je naar op zoek bent:

Inspiratie

Oud is nieuw / Inspiratie

Interieurinspiratie

Op onze inspiratiepagina vind je van alles terug. Wij houden jullie op de hoogte van de laatste interieurtrends, delen leuke interieurtips, een aantal media vermeldingen van Oud is Nieuw en schrijven zo nu en dan eens een blog met wat leuke woonideeën. 

Laat je inspireren en lees lekker mee.

Struinen bij Oud is Nieuw 

In het programma “Struinen” van Omroep Flevoland is Gerard van Ommen op zoek naar bijzondere verhalen. In mei 2016 heeft Gerard Oud is Nieuw aan gedaan. Weten waarom ons verhaal zo bijzonder is? Dat zie je in het filmpje rechts. Veel kijkplezier. 

 

 

De Interieurblog van Oud is Nieuw

Zo nu en dan delen we graag wat “extra’s” uit, in de vorm van interieurinspiratie. Zo hopen wij starters op de huizenmarkt, maar ook interieurliefhebbers en alle anderen te inspireren om een mooi interieur uit te zoeken. Iets waar je in thuis kan komen, waar geleefd mag worden en waar je heerlijk kan ontspannen. 

Veel lees plezier met de onderstaande interieurblogs. 

Ariadne at Home Brocante nr. 13 | 2017

Terugblik naar het bloemenhuis van Ariadne at Home. Ze hebben opnieuw met een “huis” op de vt wonen&design beurs gestaan. Een creatief, landelijk bloemenatelier met Franse allure. Onze stoeltjes zijn opgenomen in deze inspirerende omgeving. 

Ariadne at Home terugblik vt-wonen 

Oud is Nieuw in Ariadne at Home

 Oud is Nieuw in Ariadne at Home 

Ariadne at Home Brocante Herfst 2013

Eindelijk is het zover! De ariadne at Home Brocante special ligt in de winkel. We zijn heel erg trots op het interview van maar liefst 6 pagina’s over onze stoelenloods. Het artikel heeft ook leuke foto’s van stoelen die we gemaakt hebben, exact zoals de klant het graag wil hebben.

Lees het volledige interview “Stoelenloods van Heleen“.

Ariadne at Home augustus 2013

Stylist Linda van der Ham vertelt elke maand over een bijzondere ontmoeting tijdens haar werk bij ariadne at Home. Dit keer bracht zij een bezoek aan het industrieterrein in Zeewolde, waar wij in onze loods prachtige oude stoelen opknappen en stofferen.

Lees het volledige artikel van ariadne at Home over de stoelen van Oud is Nieuw.

Stichting Amuria

Stichting Amuria richt zich op het bieden van hulp om de leefomstandigheden te verbeteren van de mensen in Oeganda. Als gevolg van enorme tegenslagen leiden de mensen daar een zeer armoedig leven, waardoor er veel kindersterfte is.

Sinds dit jaar zijn wij een Scholarship aangegaan met Arienyo Sandra. Dankzij een kleine bijdrage per maand kan Arienyo Sandra naar school. Haar toekomst ziet er door een opleiding vele malen beter uit. Gelukkig konden wij als organisatie voorkomen dat ze uitgehuwelijkt gaat worden. Ze woont bij haar vader, moeder is er niet. Vader heeft onvoldoende geld. Onze bijdrage was meer dan welkom. We hebben Arienyo Sandra in ons hart gesloten!

Arienyo Sandra – Gesponsord door Oud is Nieuw
Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren