Navigatie overslaan MENU

Interieurontwerp

Interieurontwerp

Vind u het ook lastig om een passende inrichting voor u woning te creëren zoals u het voor ogen hebt? Woonwensen zijn heel persoonlijk. Wij helpen u graag om uw woonwensen boven te krijgen. Zodat we met onze ervaring een passend interieurontwerp kunnen voorleggen.

Onze adviezen zijn:

  • Creatief
  • Inspirerend
  • Vakkundig
Kunnen wij u helpen met een interieurontwerp of advies?

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden

Onze werkwijze

Interieurstylist Melissa komt graag met u in contact om uw interieur uitdaging te bespreken. Bent u geholpen met een eenvoudig interieuradvies voor één leefruimte? Liever een interieurontwerp voor uw gehele woning? Of is een kleuradvies voldoende?

Met onze hulp voorkomt u impulsaankopen of spijt achteraf.

Wij beginnen altijd met een (telefonische) kennismaking. Daar leert u interieurstylist Melissa kennen en zij leert u en uw wensen kennen. De uitwerking is afhankelijk van het gesprek. U kunt denken aan een moodboard, ontwerpschetsen, kleur en materiaalplan, lichtadvies en productlijst inclusief advies voor (maatwerk) meubels. Een compleet interieurplan bestaat uit al het genoemde.

Een interieuradvies start vanaf €500,00

Schetsen en materiaal advies
Interieurstylist Melissa
Schetsen en advies voor meubels

Uw interieurstylist

U wilt zich thuis voelen in uw eigen huis. Ik help u graag met het creëren van een fijne sfeer. Aangenaam, ik ben Melissa en werk als interieurstylist bij Oud is Nieuw.

In 2021 ben ik als verkoopadviseur begonnen bij Oud is Nieuw. Ik voel me comfortabel op een creatieve werkplek waar ik bezig mag zijn met interieur, kleuradvies en interieurtrends.

“Als kind vond ik het al leuk om te schuiven met meubels en mijn eigen slaapkamer iedere keer weer opnieuw in te richten. Ik wilde dat de hele ruimte tot zijn recht kwam.”

De opleiding interieuradviseur was dus geen verassende stap. Ik heb de opleiding met veel plezier doorlopen en met succes afgerond. In mijn rol als verkoopadviseur kon ik klanten al voorzien van passende interieurideeën aan de hand van hun wensen. Als interieurstylist hoop ik daar nog veel meer in te voorzien.

Wilt u graag een interieuradvies, kleuradvies of advies voor u nieuwe meubels koopt? Ik help u graag!

Vrijblijvend eens sparren over uw interieurideeën?

Neem contact op met Melissa!