Navigatie overslaan MENU

Interieurontwerp

Interieurontwerp

Vind jij het ook lastig om een passende inrichting voor jouw woning te verzinnen? Woonwensen zijn heel persoonlijk. Wij helpen u graag uw wensen helder te krijgen. Zodat we je met onze ervaring een passend interieurontwerp kunnen voorleggen.

Onze adviezen zijn:

  • Creatief
  • Inspirerend
  • Vakkundig
Kunnen wij je helpen met een interieurontwerp of -advies?

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden

Onze werkwijze

Interieurstylist Melissa komt graag met je in contact om jouw interieuruitdaging te bespreken. Ben je geholpen met een eenvoudig interieuradvies voor één leefruimte? Liever een interieurontwerp voor je gehele woning? Of is een kleuradvies voldoende?

Met onze hulp voorkom je impulsaankopen of spijt achteraf.

Wij beginnen altijd met een (telefonische) kennismaking. Daarin leer je interieurstylist Melissa kennen en krijgt zij een goed beeld van jou en jouw wensen. De uitwerking is afhankelijk van het gesprek. Je kunt denken aan een moodboard, ontwerpschetsen, een kleur- en materiaalplan, een lichtadvies en/of productlijst inclusief advies voor (maatwerk) meubels. Een compleet interieurplan bestaat uit al het genoemde.

Een interieuradvies start vanaf €500,00

Schetsen en materiaal advies
Interieurstylist Melissa
Schetsen en advies voor meubels

Jouw interieurstylist

Je wilt je thuis voelen in je eigen huis. Ik help je graag met het creëren van een fijne sfeer. Aangenaam: ik ben Melissa en ik werk als interieurstylist bij Oud is Nieuw.

In 2021 ben ik als verkoopadviseur begonnen bij Oud is Nieuw. Ik voel me comfortabel op een creatieve werkplek waar ik bezig mag zijn met interieurs, kleuradvies en interieurtrends.

“Als kind vond ik het al leuk om te schuiven met meubels en mijn eigen slaapkamer iedere keer weer opnieuw in te richten. Ik wilde dat de hele ruimte tot zijn recht kwam.”

De opleiding interieuradviseur was dus geen verrassende stap. Ik heb de opleiding met veel plezier doorlopen en met succes afgerond. In mijn rol als verkoopadviseur kon ik klanten al voorzien van passende interieurideeën aan de hand van hun wensen. Als interieurstylist hoop ik daar nog veel meer in te voorzien.

Wil je graag interieuradvies, kleuradvies of meubeladvies? Ik help je graag!

Vrijblijvend eens sparren over jouw interieurideeën?

Neem contact op met Melissa!