Navigatie overslaan MENU

Kantoorinrichting

Kantoorinrichting door Oud is Nieuw

Oud is Nieuw kan uw kantoorinrichting verzorgen. Met op maat gemaakte meubels voorzien we u van een uniek kantoorinterieur. Samen met u denken we na over hoe we de entree, de kantine of kantoren zo mooi mogelijk kunnen inrichten. We stellen alle wensen en mogelijke uitwerkingen vast in een interieurplan. Hulp nodig bij het inrichten van uw kantine, meubels voor uw ontvangst hal op of maat gemaakte meubels voor uw kantoren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bel naar 06 30 28 38 67 of vul het contactformulier in. Wij zijn telefonisch ook in de avonduren bereikbaar.

We beschikken ook over een CNC machine voor houtbewerking.

Kantoorinrichting

Interieurplan op maat

Geef uw bedrijfskantine, schoolkantine, ontvangsthal, of kantoor een unieke uitstraling met de op maat gemaakte meubels van Oud is Nieuw. Wij kunnen allerlei (op maat gemaakte) producten en items leveren, zoals bureau’s, terrasmeubilair, bars, entrees, grote en kleine eettafels en caféstoelen. Elk item kan gemaakt worden in een houtsoort naar keuze, zoals steigerhout, oude wagondelen, grenenhout of eikenhout. Daarnaast kunt ook zelf de kleuren uitkiezen. We stellen samen met u een interieurplan samen. Zo weet u zeker dat u een kantoorinrichting krijgt die helemaal aan uw wensen voldoet. 

Queen ann eettafel
Rosarium Doorn

Duurzame kantoorinrichting

Bent u niet blij met uw huidige inrichting en is uw kantoor toe aan een nieuwe uitstraling? Laat uw kantoormeubilair dan door ons restylen. Wij kunnen uw meubilair een tweede leven geven. Gedateerde en beschadigde meubels zien er weer uit als nieuw en zijn weer helemaal van deze tijd. U kunt zelf de kleuren kiezen en afwerking bepalen.

Op zoek naar inspiratie? Een tijdje terug zijn wij druk bezig geweest met de inrichting van een educatieruimte. Lees meer over dit project en bekijk de foto’s!

Laat u inspireren
Ik heb interesse

en wil graag in contact komen!