Navigatie overslaan MENU

Kantoorinrichting

Kantoorinrichting door Oud is Nieuw

Oud is Nieuw kan jouw kantoorinrichting verzorgen. Met op maat gemaakte meubels voorzien we je van een uniek kantoorinterieur. Samen met jou denken we na over hoe we de entree, de kantine of kantoren zo mooi mogelijk kunnen inrichten. We stellen alle wensen en mogelijke uitwerkingen vast in een interieurplan. Hulp nodig bij het inrichten van de kantine, het uitzoeken van meubels voor de ontvangsthal of op zoek naar op maat gemaakte meubels voor de kantoren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bel 06 30 28 38 67 of vul het contactformulier in. Wij zijn ook in de avonduren telefonisch bereikbaar.

We beschikken ook over een CNC-machine voor houtbewerking.

Kantoorinrichting

Interieurplan op maat

Geef je bedrijfskantine, schoolkantine, ontvangsthal, of kantoor een unieke uitstraling met de op maat gemaakte meubels van Oud is Nieuw. Wij kunnen allerlei (op maat gemaakte) producten en items leveren, zoals bureaus, terrasmeubilair, bars, entrees, grote en kleine eettafels en caféstoelen. Elk item kan gemaakt worden in een houtsoort naar keuze, zoals steigerhout, oude wagondelen, grenenhout of eikenhout. Daarnaast kunt zelf de kleuren uitkiezen. We stellen samen met jou een interieurplan samen. Zo weet je zeker dat je een kantoorinrichting krijgt die helemaal aan jouw wensen voldoet. 

Queen ann eettafel
Rosarium Doorn

Duurzame kantoorinrichting

Niet blij met je huidige kantoorinrichting? Is je kantoor toe aan een nieuwe uitstraling? Laat het meubilair dan door ons restylen. Wij kunnen jouw kantoormeubilair een tweede leven geven. Gedateerde en beschadigde meubels zien er weer uit als nieuw en zijn weer helemaal van deze tijd. Je kunt zelf de kleuren kiezen en afwerking bepalen.

Op zoek naar inspiratie? Een tijdje terug zijn wij druk  geweest met de inrichting van een educatieruimte. Lees meer over dit project en bekijk de foto’s!

Laat je inspireren
Ik heb interesse

en wil graag in contact komen!