Navigatie overslaan MENU

Kasten

Kasten op maat

Kasten, ze zijn er in vele soorten, maten en stijlen. Van een strakke witte vakkenkast tot een landelijke buffetkast. Oud is Nieuw kan uw kast volledig op maat maken of uw huidige kast renoveren en voorzien van een tweede leven. Al onze op maat gemaakte kasten worden in overleg met u samengesteld. We denken samen met u na over het gewenste materiaal, de gewenste afmeting, kleur en afwerking als handgreepjes of sierlijsten. Onze wandkasten of wandmeubels worden bij u thuis gemonteerd door onze eigen monteurs.

Een greep uit onze collectie
Bekijk alle kasten

Uw eigen kasten laten renoveren

Wanneer u zelf een kast hebt die u graag wilt laten opknappen, dan staan de medewerkers van Oud is Nieuw ook voor u klaar. We herstellen of verstevigen de kast waar nodig, voorzien de kast van nieuw hang- en sluit werk en kunnen uw kast voorzien van een nieuwe kleur. Af en toe hebben we in onze loods in Biddinghuizen een aantal authentieke kasten staan die we hebben opgekocht. Treft u een kast die u mooi vindt dan kunnen we deze voor u restylen en leveren zoals gewenst.

Vakkenkast en tv meubel in één

Oud is Nieuw heeft al heel wat kasten gemaakt en opgeknapt. Op ons Pinterest bord geven we een redelijk compleet en actueel aanbod weer. Ook op onze site treft u verschillende op maat gemaakte kasten. Al deze voorbeelden dienen als inspiratie en hebben wij niet op voorraad.

Wilt u graag een op maat gemaakte kast of uw huidige kast laten opknappen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij bespreken graag met u de vele mogelijkheden.

Dit wil ik

Een op maat gemaakte kast