Navigatie overslaan MENU

Kasten

Kasten op maat

Kasten, ze zijn er in vele soorten, maten en stijlen. Van een strakke witte vakkenkast tot een landelijke buffetkast. Oud is Nieuw kan een kast volledig op maat maken of jouw huidige kast renoveren en voorzien van een tweede leven. Al onze op maat gemaakte kasten worden in overleg met jou samengesteld. We denken samen met jou na over het gewenste materiaal, de gewenste afmeting, kleur en afwerking als handgreepjes of sierlijsten. Onze wandkasten of wandmeubels worden bij jou thuis gemonteerd door onze eigen monteurs.

Een greep uit onze collectie
Bekijk alle kasten

Je eigen kast laten renoveren

Ook als je je eigen kast wilt laten opknappen, staan de medewerkers van Oud is Nieuw voor je klaar. We herstellen of verstevigen de kast waar nodig, voorzien de kast van nieuw hang- en sluitwerk en geven indien gewenst de kast een nieuwe kleur. Af en toe hebben we in onze loods in Biddinghuizen een aantal opgekochte authentieke kasten staan. Tref je een kast die je mooi vindt dan kunnen we deze voor je restylen.

Vakkenkast en tv meubel in één

Oud is Nieuw heeft al heel wat kasten gemaakt en opgeknapt. Op ons Pinterestbord geven we een redelijk compleet en actueel aanbod weer. Ook op onze site staan verschillende op maat gemaakte kasten. Al deze voorbeelden dienen als inspiratie en hebben wij niet op voorraad.

Wil je een op maat gemaakte kast of je eigen kast laten opknappen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij bespreken graag de vele mogelijkheden.

Dit wil ik

Een op maat gemaakte kast