Navigatie overslaan MENU

Keukenrenovatie

Nieuw bij Oud is Nieuw: keukenrenovatie

Oud is Nieuw renoveert nu ook keukens! De ideale oplossing voor mensen die hun keuken een nieuwe uitstraling willen geven, zonder bakken met geld kwijt te zijn.

Keukenrenovatie vs. nieuwe keuken

Je hebt al jaren dezelfde keuken en wilt eens iets anders. Aan een nieuwe keuken hangt een behoorlijk prijskaartje en je zit dagenlang in de troep. Of je hebt net een nieuwe woning gekocht. De keuken is absoluut niet jouw smaak, maar om nou een goede keuken eruit te slopen… Keukenrenovatie is onze oplossing!

Voor keukenrenovatie

Voor keukenrenovatie

Voordelen keukenrenovatie

Goedkoop en duurzaam

Voor het renoveren van je keuken kun je nu ook bij Oud is Nieuw terecht. Keukenrenovatie is minder ingrijpend en goedkoper dan de aanschaf van een nieuwe keuken. Bovendien is het een duurzamere keuze. Het is een veel beter idee om alleen te vervangen wat écht nodig is. Denk aan de frontjes van de keukenkastjes, een aantal lades en wat scharnieren.

Nieuwe fronten op je keukenkastjes

Bij keukenrenovatie blijft de basis van je keuken behouden. De kastjes blijven dus op hun vertrouwde plek. Alleen de gedateerde fronten en de versleten scharnieren worden aangepakt. Oud is Nieuw helpt je graag om jouw oude keuken nieuw leven in te blazen. We werken met spaanplaten en MDF met melamine of HPL, de meest sterke fronten. Je kunt de kleur van de fronten voor jouw nieuwe keukenkastjes helemaal zelf kiezen. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden. Nóg een voordeel van keukenrenovatie door Oud is Nieuw: je kunt je meubels laten matchen bij je keuken. We zijn namelijk ook expert in het maken van klepbanken en eettafels en het restaureren van eetkamerstoelen.

Na keukenrenovatie Oud is Nieuw

Keukenrenovatie door Oud is Nieuw

Hoe werkt keukenrenovatie bij Oud is Nieuw?

Stap 1. Wensen en offerte

We bespreken je wensen in onze loods in Biddinghuizen. Wil je alleen nieuwe frontjes? Van welk materiaal? In welke kleur? Zijn er ook nieuwe lades nodig? Of nieuwe scharnieren? Wil je misschien ook een bijpassende kast? Als duidelijk is wat er moet gebeuren én wat de maten zijn, maken we een vrijblijvende offerte.

Stap 2. Keukenfrontjes in de maak

Ben je akkoord met onze offerte? Dan zetten we onze cnc-houtbewerkingsmachine aan het werk. Deze computergestuurde freesmachine zorgt voor een uiterst nauwkeurig eindresultaat. De cnc-bewerkingen zijn bovendien snel uitvoerbaar; een tekening in de computer is voldoende. Zo kunnen we jouw keukenfrontjes gedetailleerder en tegen lagere kosten leveren.

Stap 3. Montage

Als de keukenfrontjes helemaal klaar zijn, is het tijd voor de montage. Een spannend moment, hier heb je op gewacht! Wij zorgen ervoor dat de frontjes vakkundig worden gemonteerd en dat je snel kunt genieten van je vernieuwde keuken.

Wil jij ook je

keuken renoveren?