Navigatie overslaan MENU

Klepbank

Klepbank op maat

De klepbank is leuk aan de eettafel, gezellig in de hal of als bank voor in de kinderkamer. Naast een prima zitplaats biedt de bank ook een perfecte opbergruimte!

In Biddinghuizen vindt u verschillende modellen klepbanken in diverse maten. De klepbank is leverbaar met en zonder armleuning en kan geleverd worden in iedere gewenste kleur. Op deze pagina treft u de verschillende modellen klepbanken aan. U bepaalt uiteindelijk hoe de bank eruit komt te zien. Van landelijk brocante klepbanken met spijlen tot een wat strakkere kerkbank. Alle banken hebben een schuine rugleuning en zitten comfortabel.

Klepbanken
Alle klepbanken

Waarom Oud is Nieuw?

Op maat gemaakt
In elke gewenste afmeting
In elke gewenste kleur
Maatschappelijk project

Op maat gemaakt

De klepbank wordt op maat gemaakt. Wilt u een kruis in de rughartjes, spijlen of dicht? Een rechte bovenkant of liever een golf? Misschien wilt u bij de grotere banken 2 dichte panelen en alleen het middelste deel bewerkt? Alles is mogelijk.

Kiest u voor een bank van Oud is Nieuw, dan kiest u voor kwaliteit, duurzaamheid, maar ook voor maatschappelijke betrokkenheid. De kerkbanken van Oud is Nieuw worden gemaakt in samenwerking met Groen en Meer, onderdeel van Kwintes. Mensen met een psychische of sociale kwetsbaarheid krijgen hier een waardevolle werkplek met volop mogelijkheden om zich te ontwikkelen en te participeren.

De klepbanken leveren we desgewenst in iedere RAL kleur. Wilt u liever een gepersonaliseerde bank? Oud is nieuw beschildert en stoffeert de bank naar wens. Wat dacht u van een op maat gemaakt klepbank als kraamcadeau? Een gepersonaliseerde bank voor een bruidspaar? Een prachtig stilleven op uw bank? Geef uw wensen door aan ons en wij maken het.

De banken vanaf 2 meter krijgen voor de stevigheid twee of meer kleppen in de zitting. De vakverdeling in de rugleuning is afhankelijk van het formaat. Banken groter dan 2.50 m krijgen onder de zitting een extra middenpoot om doorzakken te voorkomen.

Naar alle klepbanken
Dat wil ik

Een klepbank van Oud is Nieuw