Type waar je naar op zoek bent:

Meubels op maat

Wij maken verschillende meubels op maat. Bent u op zoek naar een bedstede, landelijke eettafel, commode, nachtkastje, tv-meubel of steigerhouten meubelen? Bespreek met ons uw wensen en wij gaan graag voor u aan de slag. We maken meubels op maat voor thuis maar ook projectmatig, van winkelinrichting tot horecameubilair. U kunt bij ons terecht voor het advies op maat. We denken met u mee, geven advies en komen ter plaatse desgewenst meten.

Meubels op maat naar uw wensen

Ieder meubel heeft zijn eigen handtekening, stoffering en kleur lak volledig zelf in te vullen. Bekijk ons veelzijdige en hoogwaardige aanbod van op maat gemaakte meubels in onze webshop en uw meubel op maat staat daar ongetwijfeld tussen. De houtsoort, de behandeling daarvan, de afmetingen, de vormgeving, alles vervaardigen wij exact overeenkomstig uw wensen. Dankzij onze vakmanschap, ervaring, uitrusting en creativiteit kunnen wij u precies leveren wat u zoekt.

Afspraak maken

Op deze pagina vindt u voorbeelden van de meubels op maat die we maken. U bent ook op afspraak van harte welkom om eens rustig rond te kijken in onze loods. Mocht uw voorkeur daar naar uitgaan, belt u dan gerust om het af te stemmen. Bel ons op 06 30 28 38 67 of neem contact met ons op via ons contactformulier. Wij zijn niet gebonden aan openingstijden en kunnen u normaal gesproken 7 dagen per week ontvangen, ook in de avonduren. Uw ideeën werken wij verder samen met u uit.

pipo steigerhouten bed

pipo steigerhouten bed

reviews

Wij zijn zeer tevreden met de zwarte bank die Oud is Nieuw heeft gemaakt voor ons ijssalon! Netjes geleverd binnen de deadline

Lief Verlinden

Gisteren een eettafel, bijbehorend bankje en stoelen besteld. Warme ontvangst, rondleiding gekregen. We kopen een eethoek met een verhaal, en vooral met passie gemaakt! Een aanrader!

Chantalle Dorenberg Offermans

Erg blij met de mooie klepbank die hier sinds afgelopen vrijdag staat. Hij is heel netjes afgewerkt. Ook de rondleiding door dit leuke bedrijf en de service van Heleen was top. Al aan het nadenken over mijn volgende aankoop!

Jenny Schellekens
Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren