Type waar je naar op zoek bent:

Laat uw stoelen stofferen door Oud is Nieuw

Geef oude stoelen een nieuw leven door ze te laten stofferen. Stofferen is hetzelfde als opnieuw laten bekleden. Oud is Nieuw stoffeert dagelijks vele stoelen, fauteuils of banken. De stoffeerafdeling wordt dan ook gekenmerkt door drie grote tafels die allemaal gebruikt worden om de huidige stoffeer projecten te realiseren. De kasten liggen vol met stalen en stoffen ter inspiratie en je hoort een brommende nagel- en nietmachine.  

Oude stoelen kennen een verleden

Oude stoelen kennen vaak een kenmerkend verleden, dat is ook de reden dat ze een nieuw leven verdienen. U bent er aan gehecht of liep tegen een pracht exemplaar aan in de kringloop. Oud is Nieuw staat bekend om de professionele werkwijze van het restaureren van oude stoelen en het stofferen van oude stoelen.

 

Alleen de beste kwaliteit

De stoffen waarmee de stoelen worden bekleed zoekt u zelf uit of samen met de medewerkers van Oud is Nieuw. Maar misschien hebt u nog oude gordijnen die u wilt hergebruiken of u heeft een mooie stof op de weekmarkt gezien, ook dan voldoen we graag aan uw wensen.

Wat onderscheid Oud is Nieuw dan van andere stoffeerbedrijven

Wellicht de persoonlijke en gezellige aandacht, maar in ieder geval de enorme loods waar u zelf een stoel kan uitzoeken (wanneer u geen eigen exemplaar hebt) en de mogelijkheid om het houtwerk te zandstralen en in de gewenste kleur te spuiten. Het is dus echt maatwerk en gaat veel verder dan alleen stoelen stofferen.

Kwaliteit is vanzelfsprekend, haal- en brengservice kunnen we ook voor u regelen en uiteraard nemen wij u mee voor een kijkje achter de schermen.

 

Wilt u meer weten over het bekleden van oude stoelen?

Neemt u dan vrijblijvend contact op met de medewerkers van Oud is Nieuw. Liever even aankomen, de deur staat altijd op: maandag tot en met zaterdag en zondag op afspraak.

Alvast een kleine impressie van onze organisatie.

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren