Navigatie overslaan MENU

in Nieuws op 09 september 2020

Oud is Nieuw in Ariadne at Home

Oud is Nieuw heeft in het verleden diverse keren in het tijdschrift Ariadne at Home gestaan. Onderstaand delen wij verschillende bijdrages. Het zijn oudjes, maar zeker de moeite waard om te lezen.

Ariadne at Home Brocante nr. 13 | 2017

In 2017 stond Ariadne at Home op de VT Wonen & Design Beurs. Een terugblik naar het bloemenhuis van Ariadne at Home.  Een creatief, landelijk bloemenatelier met Franse allure. Verschillende stoeltjes van Oud is Nieuw zijn opgenomen in deze inspirerende omgeving. Daar zijn we natuurlijk erg trots op.

Ariadne at Home Brocante Herfst 2013

We zijn nog altijd trots op het interview, van maar liefst zes pagina’s, in de Herfst uitgave van 2013 van Ariadne at Home.
Het artikel gaat over onze stoelenloods in Biddinghuizen en bevat leuke foto’s van stoelen die we gemaakt hebben, exact zoals de klant het graag wil hebben.

Lees het volledige interview “Stoelenloods van Heleen“.

Ariadne at Home augustus 2013

Stylist Linda van der Ham vertelt elke maand over een bijzondere ontmoeting tijdens haar werk bij Ariadne at Home. Dit keer bracht zij een bezoek aan het industrieterrein in Zeewolde, waar wij in onze nog oude loods prachtige oude stoelen opknappen en stofferen.

Lees het volledige artikel van ariadne at Home over de stoelen van Oud is Nieuw.