Navigatie overslaan MENU

Oude meubels restaureren en opknappen

Oude meubels als nieuw

Bij Oud is Nieuw kunt u oude en antieke meubels laten voorzien van een nieuw jasje. Zijn uw huidige meubels toe aan een nieuw uiterlijk? Dan bent u bij Oud is Nieuw aan het juiste adres. Oud is Nieuw zorgt ervoor dat uw gebruikte meubels er weer als nieuw uitzien. Oude meubels kunnen geheel naar wens worden gerestaureerd. Denkt u bijvoorbeeld aan het opknappen van buffetkasten, dressoirs, een tv kast, caféstoelen en fauteuils.

Oude meubels opknappen

Bestaande meubels geeft Oud is Nieuw een nieuw leven. Kunnen uw huidige meubels nog een ronde mee, dan denken wij graag mee in het opknappen van uw oude meubels. Een eetkamertafel voorzien van een nieuw tafelblad of juist van een nieuw onderstel? Een oude klepbank voorzien van een mooie nieuwe kleur of bijpassende kussens of heeft u een klassieke fauteuil waar de stof van versleten is?  In onze loods in Biddinghuizen helpen wij u graag verder.

Wilt u meer weten over het opknappen van uw oude meubels of toch liever meubels op maat laten maken? Onze medewerkers komen graag met u in contact om uw woonwensen te bespreken. Mocht het nodig zijn dan komen wij uw interieur graag bekijken om te voorzien van een goed advies.

Eettafel
Naaiwerk

Persoonlijke aandacht en een duurzame bijdrage

Wij onderscheiden ons door de persoonlijke aandacht die u van ons krijgt, maar ook door net dat beetje extra voor u te doen. Zo kunnen wij, in opdracht, voor u op zoek gaan naar oude meubels (kasten, dressoirs of overige meubels) die we vervolgens voor u gaan restylen. U krijgt niet alleen een mooi en authentiek meubel, maar draagt ook bij aan een duurzamere wereld.

Het restylen van oude meubels bij Oud is Nieuw is echt maatwerk en gaat veel verder dan alleen stoelen opnieuw stofferen. Kwaliteit is vanzelfsprekend, haal- en brengservice kunnen we ook voor u regelen en uiteraard nemen wij u mee voor een kijkje achter onze schermen in Biddinghuizen.

Wat we u beloven

Professionaliteit
Maatwerk
Duurzaam ondernemern
Eerlijke prijzen
Snelle levering
Showroom Oud is Nieuw Biddinghuizen

Duurzaam ondernemen voor de volgende generaties

Elco en Heleen zijn enorme liefhebbers van de natuur, helemaal wanneer het gaat om de Scandinavische landen. Noorwegen is favoriet en wordt jaarlijks met veel plezier bezocht. Veel inspiratie doen ze op in de rust die ze daar ervaren. Dat laten ze terugkomen in hun op maat gemaakte meubels, maar nog meer.

Hun liefde voor de natuur willen ze met liefde overbrengen op de volgende generaties. “Dat kan alleen wanneer wijzelf staan voor duurzaam ondernemen!”

Daarom genereren ze meer dan de helft van hun omzet met het opknappen en restaureren van oude meubels. Oude meubels kennen een verhaal, zijn gemaakt van kwalitatieve materialen en kunnen vaak nog jaren mee. De oude medaillon stoel van oma gaat over op kinderen en kleinkinderen. Oud is Nieuw zorgt ervoor dat de staat van de stoel goed blijft. Voorziet de stoel van een nieuwe stof, nieuwe veren en kan de stoel opnieuw opvullen. Maar ook oude kasten, banken, dressoirs kunnen voorzien worden van een andere kleur, nieuw hang- en sluitwerk, nieuwe grepen of een nieuwe stof. We investeren extra in het restaureren en opknappen van oude meubels door ze ook te controleren op houtrot en waar nodig vervangen we het oude houtwerk door nieuw houtwerk of we verstevigen het houtwerk.

Zo krijgen oude meubels een nieuw leven!

Ik laat mijn meubels graag opknappen

Onze showroom
U ziet nieuwe en oude meubels door elkaar
Klepbank opknappen
Klepbank
Voorzien van nieuwe kussens en een likje verf
Barokstoel met fotoprint
Fotoprint van een dierbare die is overleden
Barkrukken met gestoffeerde zitting
Barkrukken met koeienleer
Een speciaal verzoek van een restaurant uit Harderwijk
Eetkamerstoel barok
Barokstoelen in houtkleur
Voorzien van een mooie oud roze stof, het houtwerk in ere gelaten.
Eettafel barnwood
Schoolstoelen
Oude schoolstoelen voorzien van verschillende stofjes op de zitting en rug
Eetkamerstoel
Eetkamerstoelen met velours bekleed
Verschillende modellen eetkamerstoelen gestoffeerd met velours uit dezelfde lijn
Eetkamerstoel gestoffeerd
Fauteuil met stof van verschillende spijkerbroeken
Het houtwerk van deze fauteuil is gezandstraald voor het stofferen met de stof van verschillende spijkerbroeken
Medaillonstoel
Barokstoel gestoffeerd met bloemenstof
Stoel is na het zandstralen voorzien van een witte verf, daarna gestoffeerd met een stof naar keuze
Voetenbankje stofferen
Gestoffeerd krukje
Deze stof is wel heel speciaal. Vrolijke vromen en ook nog de zachtheid van velours
Cafestoel terschelling
Caféstoel met gestoffeerde zitting
Voor extra zitcomfort, deze caféstoelen voorzien van een gestoffeerde zitting
Barok stoelen en bank voorzien van een zwarte stof
De zwarte stof zorgt voor een klassieke uitstraling
Meer inspiratie op onze social media