Type waar je naar op zoek bent:
 

Oude stoelen restylen

Klassieke stoelen stofferen, bekleden of restaureren

Bij Oud is Nieuw kunt u klassieke en antieke stoelen laten voorzien van een nieuw jasje. Zijn uw stoelen toe aan een nieuw uiterlijk? Dan bent u bij Oud is Nieuw aan het juiste adres. Oud is Nieuw zorgt ervoor dat uw gebruikte, klassieke stoelen er weer als nieuw uitzien. Stoelen kunnen geheel naar wens worden gestoffeerd, bekleed of gerestaureerd. Wilt u meer weten? Bel dan naar 06 30 28 38 67 of vul hiernaast het contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Op aanvraag sturen wij u een gratis offerte toe.

Neem contact op 

 

Meer dan alleen een meubelstoffeerder

Oud is Nieuw is meer dan een meubelstoffeerder alleen. Het is ook mogelijk om tegen een scherpe prijs bij ons een oude stoel te kopen en deze geheel naar wens door ons te laten restylen! Dit is een uniek concept binnen Nederland. Hieronder omschrijven we hoe dat in zijn werk gaat. U kunt uiteraard ook uw eigen gebruikte stoel meenemen.

  • Koop in onze loods een oude, gebruikte stoel. In onze loods kunt u wel meer dan 200 (barok)stoelen vinden! We kopen oude stoelen op en restaureren en restylen deze naar wens. De stoelen vinden hun oorsprong in België, Frankrijk en Nederland. 
  • Bepaal zelf de afwerking en de kleur van de stoel. Bij ons heeft u een ruime keuze aan stoffen en materialen. We hebben een enorme voorraad aan stoffen liggen waar u uit kunt kiezen. Het is ook mogelijk om uw eigen stof mee te nemen. Wij stofferen de stoel dan met de stof die u aan ons geeft.
  • U krijgt van ons een prachtige, gerestylede stoel, volledig aansluitend bij uw wensen.

Voor meer informatie kunt u bellen naar 06 30 28 38 67  of een mail sturen naar info@oudisnieuw.net. Wij zijn ook in de avonduren bereikbaar.

Informatie opvragen 

Prijsindicatie

Contactformulier

Uw naam *

Uw email *

Uw bericht

Impressie van eigen ontworpen, gestoffeerde en opknapte stoelen

reviews

Helemaal verliefd geworden op de meubels van Oud is Nieuw! Maar niet alleen liefde voor de meubels maar ook veel liefde voor de eigenaars en personeel! Wat een warm en vriendelijk ontvangst, ze begrijpen ons direct en maken onze droom waar! Super!

Laura Knapen

Wat een leuk bedrijf en wat een enthousiasme. Nadat we 2 jaar geleden onze eettafel stoelen en een prachtige servieskast bij hen gekocht hebben, hebben ze dit jaar een prachtig badkamer meubel voor ons gemaakt. Super blij mee.

Bianca Ijdema

Super leuk en goed geholpen. Zijn goed geslaagd voor eettafel, salontafel en een bankje bij de eettafel voor ons nieuwe huis!! Kunnen niet wachten tot we de meubels in ons nieuwe huis kunnen neerzetten! Erg bedankt!

Yvonne Vrijhof-Kromkamp
Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren