Navigatie overslaan MENU

Caféstoelen van Oud is Nieuw voor Boerin Agnes

Onderweg naar het Drentse dorpje Gasselternijveen probeer ik mijzelf een voorstelling te maken van het leven op een boerderij. Ondanks achtergrond en afkomst lijkt dat lastiger dan gedacht. Ik kom al snel tot de conclusie dat ik me er geen goede voorstelling van kan maken, ook niet na mijn bezoek aan de boerderij van Agnes en Albert. Agnes vertelt mij openhartig over het leven op de boerderij…

Boer zoekt vrouw

Agnes beter bekend als boerin Agnes, door haar deelname aan het bekende programma “Boer zoekt vrouw”, neemt de boerderij over van haar ouders. Moeilijke tijden blijven haar niet bespaard en door diverse veranderingen in wet- en regelgeving moest ze enkele jaren geleden vele melkkoeien afstaan. Een gedwongen noodlot kan je wel zeggen. Ondanks tegenslagen weet het boerengezin, ondertussen verrijkt met dochter Lieke, zoon Geert en dochter Maaike, alles draaiende te houden.

Educatieve lessen en rondleidingen

Sinds enkele maanden is boerin Agnes gestart met boerderij educatie, geeft ze rondleidingen aan groepen en scholen en inspireert zo anderen door lezingen te geven over het agrarisch ondernemerschap.

Aan de woning vast zit nog een mooie ruimte die voorheen werd gebruikt voor het melken. De ramen in de ruimte bieden uitzicht in de stallen waar nog een paar tevreden koeien worden gehouden. Deze ruimte gaat Agnes gebruiken voor het “lesgeven”. Tijdens ons bezoek wordt er druk aan de inrichting gewerkt en dat is tevens de reden van ons bezoek aan de boerderij. Oud is Nieuw levert een partij opgeknapte ouderwetse caféstoelen.

Caféstoelen van Oud is Nieuw

In haar zoektocht naar maar liefst 48 ouderwetse stoelen kwam Boerin Agnes uit bij Oud is Nieuw. Een van de weinige die een grote partij oude stoelen kon afleveren. Haar bezoek aan de loods in Biddinghuizen was vooral heel gezellig en met een open houding liet ze zich inspireren door de medewerkers van Oud is Nieuw. Ze zocht een grote partij caféstoelen uit die Oud is Nieuw mocht voorzien van een opknapbeurt. De kleuren van de stoelen werden afgestemd op het reeds ontworpen logo.

Ze vertelt me eerlijk dat ze de kleuren nogal spannend vond, maar wat is ze er blij mee! Helemaal zoals ze had gehoopt. Een paar keer heen en weer lopen en de stoelen kleuren de ruimte. We schieten nog een paar mooie foto’s voor ons portfolio en krijgen nog een rondleiding op de boerderij. Na een gezellige en leerzame ochtend volgen we onze weg naar huis en werken we snel het fotoverslag uit. Hieronder het resultaat.

De ruimte nog leeg
Drie verschillende kleuren caféstoelen
Caféstoel Maastricht
Twee verschillende modellen
Caféstoel Antwerpen
Educatieruimte voor boerderij educatie
Caféstoel Maastricht RAL 9001
Een combinatie van modellen en kleuren geeft een speelse uitstraling
De kleuren van de caféstoelen zijn afgestemd op het logo van de organisatie
Melkveehouderij Van de Ven
Boerin Agnes
Geleverde stoelen
Alle caféstoelen
Aanvraag voor meer dan 10 caféstoelen

Op zoek naar een partij caféstoelen?