Navigatie overslaan MENU

Duurzame samenwerking met Interieuratelier Panis

Oud is Nieuw werkt al zeven jaar samen met Ilse Panis van Interieuratelier Panis. Zij ontwerpt en realiseert interieurs voor de zakelijke markt. Denk aan kantoren, maar ook aan winkels, showrooms en restaurants. Ilse is groot fan van Oud is Nieuw!

Kleurrijk en betaalbaar

Het werk van Interieuratelier Panis staat bekend als kleurrijk, duurzaam en betaalbaar. Ilse kijkt altijd of ze bestaande meubels kan hergebruiken. Creatieve oplossingen om de (financiële) investeringen te kunnen beperken, daar staat ze bekend om. Zo was Ilse jaren geleden voor een project op zoek naar caféstoelen in allerlei kleuren. “Tijdens mijn zoektocht ontdekte ik op Marktplaats Oud is Nieuw. Een geweldige vondst! Ik kwam in contact met Heleen en sindsdien levert ze tafels, stoelen en kasten voor mijn projecten.”

Voorstander van maatwerk

Zo bedacht Ilse voor een kantoor in Maastricht een bank in een hoek van 30 graden. “Veel van deze bestaande hoekbanken waren veel te duur. Ik dacht: misschien kan Heleen dit ook wel maken. En ja hoor! Zo kreeg ik de bank die ik bedacht had, maar dan veel voordeliger. Mensen denken altijd dat maatwerk duur is, maar daar ben ik het niet mee eens. Je laat voor een goede prijs iets unieks maken, iets dat helemaal in de ruimte en bij jou past. Ik ben er groot voorstander van.”

Oud is Nieuw in De Baak in Driebergen

Werkwijze Oud is Nieuw

Ilse is erg te spreken over de werkwijze van Oud is Nieuw. “Het werkt gewoon makkelijk, met korte lijntjes. Heleen is heel flexibel, ze is altijd enthousiast en denkt graag mee.” Ze vertelt over die keer dat ze het restaurant van trainingsinstituut De Baak in Driebergen mocht ontwerpen. “Ik moest veel kastruimte creëren, maar het moest wel passen binnen de sfeer van het restaurant. Samen met Heleen heb ik toen een aantal oude kasten geselecteerd en ze allemaal in de kleur gespoten van de muur waartegen ze kwamen te staan. We hebben ook nog een halve caféstoel en een half tafeltje tegen de wand geplakt. Het resultaat was geweldig!”

Mogen we ook meedenken over uw

tafels, stoelen en kasten op maat?