Navigatie overslaan MENU

Horecainterieur Parkhuys Rosarium Doorn

Parkhuys Rosarium is voor ieder gezelschap een heerlijke plek. Het park bevindt zich middenin de prachtige natuur van de Utrechtse Heuvelrug. Oud is Nieuw heeft de vier zalen van Rosarium volledig ingericht met verschillende meubels: caféstoelen, gestoffeerde stoelen, gestoffeerde banken, tafels en dressoirs. Een horecaproject waar we met ontzettend veel plezier aan hebben gewerkt en met trots op terugkijken.

Lunchen, dineren en feesten op een prachtige locatie

Het parkhuys biedt u verschillende manieren van genot. Lunchen, dineren, zakelijke ontmoetingen en feesten en partijen voor alle mogelijke leeftijden. Het horeca interieur wat we hebben geleverd was minstens zo breed. Verschillende kleuren en modellen caféstoelen, mooie gestoffeerde schoolstoelen, buffetkasten en dressoirs, horecatafels en de louche hebben we voorzien van verschillende comfortabele  stoelen en de eyecatcher: de gestoffeerde knopenbank in petrol velvet.

Gestoffeerde velvet bank
Caféstoelen en schoolstoelen
Geleverde producten

Alle horecameubels op maat gemaakt

Alle meubels zijn op maat gemaakt. Parkhuys Rosarium heeft in onze loods een aantal modellen caféstoelen uitgezocht. Wij hebben ze gezandstraald, verstevigd en opnieuw gespoten in de kleuren naar wens. De stof voor de gestoffeerde schoolstoelen zijn op basis van verschillende stofstalen uitgezocht en het frame van de stoelen opnieuw gespoten. Op onze stoffeer-afdeling hebben we een aantal fauteuils opnieuw gestoffeerd nadat ze gezandstraald waren. De modellen zijn uitgezocht uit onze voorraad stoelen in Biddinghuizen. Alle dressoirs en tafels zijn zelf samengesteld en volledig op maat gemaakt in onze timmerfabriek. Alle meubels samen leveren een uniek eindresultaat op.

Gestoffeerde fauteuil

Wij helpen u graag

Uw restaurant ook opnieuw inrichten?