Navigatie overslaan MENU

Nieuwe inrichting voor Coffee Break Groningen

Coffee Break in Groningen droomde van een nieuw interieur en klopte aan bij Oud is Nieuw. Met op maat gemaakte tafels, een bartafel en bijzonder houtwerk aan de bar toverden we het koffiehuis om tot een gezellige ontmoetingsplek.

Flexitarisch koffiehuis

In de binnenstad van Groningen, aan de Gedempte Zuiderdiep, vind je Coffee Break, een flexitarisch koffiehuis. Flexitarisch houdt in dat ze daar minder vlees en zuivel aanbieden en méér volkoren graanproducten, peulvruchten, groenten, fruit en plantaardige vleesvervangers. Zo vult Coffee Break melkkoffies standaard aan met havermelk (koemelk is verkrijgbaar, maar tegen een meerprijs) en is 80 procent van hun aanbod veganistisch. In dit eerste koffiezaakje van Groningen kun je terecht voor goede koffie (uiteraard!), een kop thee met wat lekkers, maar ook ontbijt en lunch.

Tafels en stoelen van Oud is Nieuw

Nieuwe horeca-inrichting

Eind 2018 wilde Coffee Break graag een nieuw interieur. In hun zoektocht naar nieuwe tafels kwamen ze terecht bij Oud is Nieuw. Samen kwamen we tot een mooie, nieuwe stijl: veel steigerhouten tafels, vierkant én rond en in verschillende formaten, met zwarte poten. Ook maakten we een unieke bar met touwen. Bekijk hieronder alle foto’s.

Wil jij ook een nieuwe

horeca-inrichting?