Type waar je naar op zoek bent:
 

Projectinrichting

Oud is Nieuw is expert op het gebied van projectinrichting. Onder projectinrichting verstaan we alles wat te maken heeft met de interieurinrichting bij diverse projecten zoals, tijdelijke kantoorinrichting, renovatieprojecten bij woningen, studentenhuisvesting en bij evenementen. We helpen verschillende organisaties in verschillende branches aan een mooi interieur. Bent u op zoek naar projectmeubelen die helemaal aansluiten bij uw wensen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bel ons op 06 30 28 38 67. Wij zijn ook in de avonduren bereikbaar. 

Informatie aanvragen

Voorzie uw project van een passend interieur met op maat gemaakte meubels van Oud is Nieuw. Wij kunnen allerlei (op maat gemaakte) producten en items leveren. Elk item kan gemaakt worden in een houtsoort naar keuze, zoals steigerhout, grenenhout of eikenhout. Daarnaast kunt ook zelf de kleuren uitkiezen. We stellen samen met u een interieurplan op. Zo weet u zeker dat u een projectinrichting krijgt die helemaal aan uw wensen voldoet. Wilt u graag projectmeubels op maat laten maken? Neem dan contact met ons op.

 

Projectinrichting bestellen

Neem ook eens een kijkje in onze webshop. Wellicht vindt u daar al een aantal items die u bevallen. U vindt hier een ruim aanbod aan eettafels, salontafels, caféstoelen, eetkamerstoelen, fateuils & banken, klepbanken, tv-meubels en kasten. Een deel van onze meubels kunt u direct via de webshop bestellen. U kunt voor het meest actuele aanbod ook een kijkje nemen in onze loods. De meeste meubels uit de webshop maken we zelf. Bent u helemaal weg van een bepaald meubelstuk, maar wilt u graag een andere kleur? Neem dan contact met ons op. We kunnen de meubels meestal in elke gewenste kleur leveren.

Oud is Nieuw denkt graag met u mee. Weet u nog niet helemaal hoe uw projectinrichting eruit moet komen te zien? Of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Neem contact op

Impressie van horeca-inrichting

reviews

Helemaal verliefd geworden op de meubels van Oud is Nieuw! Maar niet alleen liefde voor de meubels maar ook veel liefde voor de eigenaars en personeel! Wat een warm en vriendelijk ontvangst, ze begrijpen ons direct en maken onze droom waar! Super!

Laura Knapen

Wat een leuk bedrijf en wat een enthousiasme. Nadat we 2 jaar geleden onze eettafel stoelen en een prachtige servieskast bij hen gekocht hebben, hebben ze dit jaar een prachtig badkamer meubel voor ons gemaakt. Super blij mee.

Bianca Ijdema

Super leuk en goed geholpen. Zijn goed geslaagd voor eettafel, salontafel en een bankje bij de eettafel voor ons nieuwe huis!! Kunnen niet wachten tot we de meubels in ons nieuwe huis kunnen neerzetten! Erg bedankt!

Yvonne Vrijhof-Kromkamp
Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren