Navigatie overslaan MENU

Schoolstoelen

Op zoek naar schoolstoelen?

Schoolstoelen zijn echte eyecatchers. Of je nu schoolstoelen zoekt voor je horecagelegenheid of wooninterieur: Oud is Nieuw is dé leverancier van schoolstoelen. We hebben in onze loods een grote voorraad stoelen staan. Je mag zelf een geschikt model uitzoeken, met of zonder armleuning. Bij Oud is Nieuw kun je schoolstoelen geheel naar wens samenstellen. Op deze manier passen de stoelen altijd bij jouw interieur.

De rugleuning en zitting van de schoolstoel kunnen gestoffeerd worden in een stof naar keuze. Je kunt zelf een stof uitzoeken uit de stofstalen van onze stoffenleverancier of in onze loods in Biddinghuizen. Wij hebben al veel schoolstoelen op verschillende manieren gestoffeerd. Het frame van de stoel kan in elke gewenste kleur gespoten worden. Wij inspireren je graag op deze pagina.

Een greep uit onze collectie
Bekijk de schoolstoelen
Gestoffeerde velvet bank

Oud is Nieuw heeft al veel ondernemers voorzien van prachtige schoolstoelen. Wil je wat anders voor je restaurant, café of kantine? Dan is de schoolstoel uitermate geschikt. Het zitcomfort van de stoel is uitstekend.

Wij kunnen schoolstoelen leveren vanuit onze voorraad. Je stelt zelf je collectie samen. Voor Het Rosarium in Doorn hebben wij een grote partij schoolstoelen gestoffeerd en voorzien van een nieuwe lak. Maar ook in diverse sportverenigingen en cafés zijn onze schoolstoelen te bewonderen. De schoolstoel is erg leuk te combineren met onze caféstoelen.

Dit wil ik

Schoolstoelen van Oud is Nieuw