Navigatie overslaan MENU

Schoolstoelen

U bent opzoek naar schoolstoelen?

Schoolstoelen kunnen echte eye-catchers zijn. Of u nu schoolstoelen zoekt voor uw horecagelegenheid of wooninterieur, Oud is Nieuw is dé leverancier van schoolstoelen. We hebben in onze loods een grote voorraad stoelen staan. U zoekt zelf een geschikt model uit, met of zonder armleuning. Oud is Nieuw biedt schoolstoelen aan die u geheel naar wens kunt samenstellen. Op deze manier passen de stoelen altijd bij uw interieur.

De rugleuning en zitting van de schoolstoel kan gestoffeerd worden in een stof naar keuze. U kunt zelf uw stof uitzoeken via de stofstalen van onze stoffenleverancier of in onze loods in Biddinghuizen. Wij hebben al veel schoolstoelen of verschillende manieren gestoffeerd. Het frame van de stoel kan in elke gewenste kleur gespoten worden! Wij inspireren u graag op deze pagina.

Een greep uit onze collectie
Bekijk de schoolstoelen
Gestoffeerde velvet bank

Oud is Nieuw heeft al veel ondernemers voorzien van prachtige schoolstoelen. Wilt u wat anders voor uw restaurant, café of kantine? Dan is de schoolstoel uitermate geschikt. Het zitcomfort van de stoel is uitstekend.

Wij kunnen schoolstoelen leveren vanuit onze voorraad. U stelt zelf uw collectie samen. Voor Het Rosarium in Doorn hebben wij een grote partij schoolstoelen gestoffeerd en voorzien van een nieuwe lak. Maar ook diverse sportverenigingen en cafés zien in het bezit van onze schoolstoelen. De schoolstoel is erg leuk te combineren met onze caféstoelen.

Dit wil ik

Schoolstoelen van Oud is Nieuw