Type waar je naar op zoek bent:

Stapelbare, kunststof tuinstoel

Uniek in het ontwerp en van een sterke kwaliteit. Onze nieuwe stapelbare, kunststof tuinstoel voldoet aan beide eisen. Eisen die we overigens voor al onze meubels stellen. Daarom past de kunststof tuinstoel zo goed in onze collectie van zelf gemaakte meubels.

Het ontwerp van de kunststof buitenstoel is gebaseerd op de klassieke caféstoel, dus ook heel goed te combineren met een caféstoel of op maat gemaakte tuinbank. De kunststof tuinstoel is verkrijgbaar is verschillende modellen en kleuren. Tuinstoel met of zonder armleuning, in pastelkleuren, naturel kleuren of een felle uitgesproken kleur.

Kunststof tuinstoel voor binnen en buiten
Kunststof tuinstoel voor binnen en buiten gebruik
Terrasstoel kunststof

Strak, lichtgewicht en stapelbaar

De strakke vormgeving, het lichte gewicht, de weerbestendigheid en het zeer sterke materiaal dat zijn de succesfactoren van onze kunststof tuinstoel met fiberglass. De stoelen zijn stapelbaar en dus eenvoudig op te ruimen. De tuinstoelen zijn UV-bestendig en krasvast, het materiaal is vorstbestendig. Tijdens hogere temperaturen blijven de stoelen vormvast.

Kortom:  strakke vormgeving, eenvoud, licht in gewicht zeer onderhoudsvriendelijk.

 

Kunststof stoel voor binnen en buiten

De kunststof stoel is geschikt voor binnen en buiten. Erg leuk te combineren met andere modellen eetkamerstoelen of tuinstoelen uit dezelfde collectie, maar dan in een andere kleur.

Wil jij gaan voor een unieke tuinstoel of eetkamerstoel, die je niet tegenkomt bij de buurvrouw of je vriendin? Dan is onze kunststof (tuin)stoel een perfecte keuze. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden, modellen en kleuren. Bezoek onze showroom om het zitcomfort van de stoel te ervaren.

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren