Navigatie overslaan MENU

Tuinmeubels

Tuinmeubels op maat

Van een complete buitenkeuken tot tuinbank en tuintafel. Voor tuinmeubels kunt u bij Oud is Nieuw in Biddinghuizen terecht, als particulier en ondernemer. Want wij hebben ook veel horecaondernemers voorzien van verschillende terrasmeubels. Al het buitenmeubilair wordt op maat gemaakt. Uw idee is ons concept. Dat werken we met liefde voor u uit. Onze timmermannen hebben veel ervaring met het maken van (tuin)meubels op maat. Op onze productenpagina treft u verschillende op maat gemaakte meubels voor uw tuin. Dit is echter maar een greep uit onze collectie.

Naast op maat gemaakte tuinmeubels hebben wij een aantal kunststof tuinstoelen in ons assortiment. Deze stoelen zijn ook geschikt voor sportkantines en schoolkantines. Eenvoudig schoon te maken en gegarandeerd jaren plezier.

Staat uw meubel er niet tussen? Neem dan contact met ons op!

Een greep uit onze collectie
Bekijk alle tuinmeubels

Tuinbanken

Erg populair is de op maat gemaakte tuinbank. De tuinbank kan gemaakt worden vaneen houtsoort naar keuze. Denkt u bijvoorbeeld aan een tuinbank van steigerhout, douglashout of sloophout. De op maat gemaakte bank voor uw tuin kan geleverd worden in elke gewenste opstelling en maat, recht of hoekopstelling. Met of zonder kussens.

Laat u zich vooral inspireren en niet beperken door de tuinmeubels op onze productenpagina’s. Staat uw idee er niet tussen? Neem gerust contact met ons op, dan bespreken we vrijblijvend alle mogelijkheden en voorzien we u graag van een passende offerte.

Horecatafels buiten | Oud is Nieuw
Buitenstoel

Naast op maat gemaakte tuinmeubels treft u in ons assortiment ook een aantal kunststof tuinstoelen. We bieden verschillende modellen tuinstoelen aan in verschillende kleuren. We hebben alle kunststoftuinstoelen op voorraad.

U kunt ook verschillende modellen en kleuren tuinstoelen mixen. Zo ontstaat er een gezellig geheel aan uw tuintafel.

Een kunststof tuinstoel is eenvoudig schoon te maken en staat voor jarenlang plezier door zijn degelijke kwaliteit.

Dit wil ik

Tuinmeubels van Oud is Nieuw