Navigatie overslaan MENU

Tuinmeubels

Tuinmeubels op maat

Van een complete buitenkeuken tot een tuinbank en tuintafel. Voor tuinmeubels kun je bij Oud is Nieuw in Biddinghuizen terecht, als particulier en ondernemer. Want wij hebben ook veel horecaondernemers voorzien van verschillende terrasmeubels. Al het buitenmeubilair wordt op maat gemaakt. Jouw idee is ons concept. Dat werken we met liefde voor je uit. Onze timmermannen hebben veel ervaring met het maken van (tuin)meubels op maat. Op onze productenpagina tref je verschillende op maat gemaakte meubels voor de tuin. Dit is echter maar een greep uit onze collectie.

 

Staat jouw meubel er niet tussen? Neem dan contact met ons op!

Een greep uit onze collectie
Bekijk alle tuinmeubels

Tuinbanken

De op maat gemaakte tuinbank is erg populair. De tuinbank kan gemaakt worden van een houtsoort naar keuze. Denk bijvoorbeeld aan een tuinbank van steigerhout, douglashout of sloophout. De op maat gemaakte bank voor jouw tuin kan geleverd worden in elke gewenste opstelling en maat, recht of hoekopstelling. Met of zonder kussens.

Laat je vooral inspireren en niet beperken door de tuinmeubels op onze productenpagina’s. Staat jouw idee er niet tussen? Neem gerust contact met ons op, dan bespreken we vrijblijvend alle mogelijkheden. We voorzien je graag van een passende offerte.

Horecatafels buiten | Oud is Nieuw
Buitenstoel

Naast op maat gemaakte tuinmeubels tref je in ons assortiment ook een aantal kunststof tuinstoelen. We bieden verschillende modellen tuinstoelen aan in verschillende kleuren. We hebben alle kunststoftuinstoelen op voorraad.

Je kunt ook verschillende modellen en kleuren tuinstoelen mixen. Zo ontstaat er een gezellig geheel aan de tuintafel.

Een kunststof tuinstoel is eenvoudig schoon te maken en staat voor jarenlang plezier door zijn degelijke kwaliteit.

Dit wil ik

Tuinmeubels van Oud is Nieuw