Type waar je naar op zoek bent:

Tv-meubel met haard

De populariteit van een tv-meubel in combinatie met een haard neemt toe, en hoe sfeervol is het ook! Waar je het voorheen met name terug zag in een Scandinavisch en strak interieur, worden ze nu gemaakt voor alle woonstijlen. Oud is Nieuw heeft al verschillende modellen op maat gemaakt en geplaatst.

 

Praktisch, functioneel en sfeervol

Een interieur mag verschillende eigenschappen vatten, voor iedereen is dat anders. Als we kijken naar onze op maat gemaakte meubels met haard spreken we veelal over een praktisch, functioneel en sfeervol product. Praktisch omdat de omvang van het meubel afgestemd kan worden op de ruimte (daarom laat je het op maat maken). Je hebt dus niet te maken met een standaard maatvoering, waarbij je altijd moet kijken of het gaat passen.

Je maakt het functioneel door het meubel een dubbele functie te geven. Naast de functie van tv-meubel en inbouw haard, kan je gaan voor een meubel met open vakken. Deze vakken kan je opvullen met mooie manden waarin je speelgoed, tijdschriften, kranten of openhaardhout opbergt. Of een wandmeubel met deurtjes, heerlijk om kabels, rommel, boekjes, etc. in op te ruimen.

Gashaard en modern tv meubel
Strakke greeploze tv kast met haard
tv-meubel met elektrische haard

Een elektrische haard met meubel

De meeste meubels zijn voorzien van een elektrische haard. Meestal een sfeerhaard… Oud is Nieuw maakt het meubel volledig op maat en afgestemd op jouw wensen. Uiteraard zijn onze mensen bereid om u te voorzien van een gedegen advies, ook wanneer u iets anders voor ogen heeft.

Vurenhout en berkenhout

De meeste wandmeubels met haard worden gemaakt van vurenhout en berkenhout. Beide houtsoorten zijn kwalitatieve houtsoorten en zeer geschikt voor maatwerk haardmeubels.

De kleur en afwerking van het meubel wordt in overleg met u besproken. We kunnen het meubel leveren in iedere gewenste RAL kleur. Bij de afwerking moet u denken aan de verdeling van de vakken, kleppen of deurtjes, maar ook aan greepjes of juist greeploos.

 

wandmeubel met elektrische haard
Elektrische haard met meubel

Aan al u wensen…

Geven wij gehoor. Ben u benieuwd naar de mogelijkheden van een tv-meubel met haard of een wandmeubel in combinatie met haard? Wij nodigen u uit contact met ons op de nemen voor een vrijblijvend advies.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Uw naam *

Uw e-mailadres *

Uw telefoonnummer

Uw bericht

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren