Navigatie overslaan MENU

in Blog op 08 september 2019

Tv-meubel met haard

De populariteit van een tv-meubel in combinatie met een haard neemt toe, en hoe sfeervol is het ook! Waar je het voorheen met name terug zag in een Scandinavisch en strak interieur, worden ze nu gemaakt voor alle woonstijlen. Oud is Nieuw heeft al verschillende modellen op maat gemaakt en geplaatst.

Praktisch, functioneel en sfeervol

Als we kijken naar onze op maat gemaakte meubels met haard spreken we veelal over een praktisch, functioneel en sfeervol product. Praktisch omdat de omvang van het meubel afgestemd kan worden op de ruimte (daarom laat je het op maat maken). Je hebt dus niet te maken met een standaard maatvoering, waarbij je altijd moet kijken of het gaat passen.

Functioneel door het meubel een dubbele functie te geven. De plek waar jouw televisie komt te staan, waar je tevens je voetjes kan warmen, maar nog meer. Waar je ook het speelgoed, tijdschriften of kabels kan in ruimen. Met open vakken voor stijlvolle manden of met deurtjes in stijl van het tv-meubel zelf. Door het maatwerk is alles mogelijk. Hoe sfeervol en opgeruimd wil jij het hebben!?

tv-meubel met elektrische haard

Een elektrische haard

De meeste meubels worden voorzien van een elektrische haard. Oud is Nieuw maakt het meubel volledig op maat en afgestemd op jouw wensen. Uiteraard zijn onze mensen bereid om u te voorzien van een gedegen advies, ook wanneer u iets anders voor ogen heeft.

Vurenhout en berkenhout

De wandmeubels met haard worden gemaakt van vurenhout of berkenhout. Beide houtsoorten zijn kwalitatieve houtsoorten en zeer geschikt voor het haardmeubel.

De kleur en afwerking van het meubel wordt in overleg met u besproken. We kunnen het meubel leveren in iedere gewenste RAL kleur. Bij de afwerking moet u denken aan de verdeling van de vakken, kleppen of deurtjes, maar ook aan greepjes of juist greeploos.