Navigatie overslaan MENU

Tv meubels

Tv meubel op maat

U bent op zoek naar een tv meubel of tv kast? Met een tv meubel haalt u een praktisch en stijlvol meubel in uw interieur. Of het nu gaat om een zwevend tv meubel of een industrieel tv meubel, bij Oud is Nieuw maken wij alles voor u op maat. Uw idee is ons concept.

Online, maar ook in onze showroom in Biddinghuizen inspireren wij u met diverse modellen en uitvoeringen. Het tv meubel kan in elke gewenste kleur en maat geleverd worden.

Een greep uit onze tv meubels
Alle tv-meubels

Waarom Oud is Nieuw?

Op maat gemaakt
In elke gewenste afmeting
In elke gewenste kleur
Maatschappelijk project
Tv meubel kaapstad
Televisie kast Atlanta

Op maat gemaakt

Wilt u het tv meubel combineren met een speelplekje voor uw kinderen of liever een vakkenkast? Door het concept “op maat” kunnen wij alles voor u realiseren. Elke tv meubel kan op maat gemaakt worden, in elke gewenste opstelling (denkt u ook aan een hoekopstelling), in elke gewenste afmeting en elke gewenste kleur.

Kiest u voor een tv meubel of tv kast van Oud is Nieuw, dan kiest u voor kwaliteit. We gebruiken diverse houtsoorten voor het maken van onze tv meubels. Waaronder steigerhout, berkenhout, eikenhout, maar ook sloophout. De keuze is aan u, wij adviseren u graag.

Televisie kast
Naar alle tv meubels
Dat wil ik

Een tv meubel van Oud is Nieuw