Navigatie overslaan MENU

Caféstoel Antwerpen | gestoffeerd

vanaf
€114,00
Vanaf €114,00
In kleur en stof naar wens
Gemiddelde levertijd 5 weken

Deze caféstoel met armleuning en gestoffeerde zitting is in alle mogelijke kleuren leverbaar. De zitting is gestoffeerd en biedt daardoor extra zitcomfort. De zitting kan gestoffeerd worden met een stof naar keuze. Wij kunnen u voorzien van diverse stofstalen of verwijzen naar onze stoffenleverancier. U kunt ook uw eigen stof uitzoeken op de markt of reststoffen meenemen van thuis.

Vragen over kleuren of stoffen, over het zitcomfort of wilt u caféstoel Antwerpen combineren met een andere caféstoel uit onze collectie? Wij staan u graag vrijblijvend te woord. Neemt u gerust contact met ons op.

Wil je de stoelen in kleur naar wens dan gelden de volgende meerprijzen:

1 stoel in een kleur € 25,-
2 stoelen in een zelfde kleur € 15,- per stoel
3 stoelen in een zelfde kleur € 10,- per stoel
vanaf 4 stoelen in een andere kleur dan wit is de meerprijs € 8,- per stoel

Oud is Nieuw uit Biddinghuizen heeft een grote voorraad (oude) caféstoelen. De uitgebreide collectie laat zich kenmerken door verschillende modellen. Elk model caféstoel heeft zijn eigen charme. Het is leuk om verschillende modellen met elkaar te combineren of te spelen met de kleuren van de stoelen. Onder meubels in onze menu, treft u een kopje caféstoelen. Laat u daar inspireren door de vele mogelijkheden.

Of volg ons en blijf op de hoogte