Navigatie overslaan MENU

Caféstoel Antwerpen

vanaf
€89,00
Wit €89,00 | Kleur op aanvraag
In kleur naar wens
Gemiddelde levertijd 4 weken

Of het nu gaat om de inrichting van uw huis of van een horecaonderneming, caféstoel Antwerpen past in elk interieur. De stoel is leverbaar in alle mogelijke kleuren. De caféstoel heeft een armleuning en mooie ronde zitting voor een heerlijke zitcomfort. Antwerpen is een populaire variant, vooral binnen de horeca. De stoel geeft vooral veel charme en mag zich met recht caféstoel noemen.

Caféstoelen passen in elk interieur, of u nu een modern interieur heeft of meer een romantische inrichting. De stoelen van Oud is Nieuw zijn uit voorraad leverbaar en zeer geschikt voor, café, restaurant, kantine, kantoor en uiteraard voor aan de keukentafel.

Wil je de stoelen in kleur naar wens dan gelden de volgende meerprijzen:

1 stoel in een kleur € 25,-
2 stoelen in een zelfde kleur € 15,- per stoel
3 stoelen in een zelfde kleur € 10,- per stoel
vanaf 4 stoelen in een andere kleur dan wit is de meerprijs € 8,- per stoel

 

 

Oud is Nieuw uit Biddinghuizen heeft een grote voorraad (oude) caféstoelen. De uitgebreide collectie laat zich kenmerken door verschillende modellen. Elk model caféstoel heeft zijn eigen charme. Het is leuk om verschillende modellen met elkaar te combineren of te spelen met de kleuren van de stoelen. Onder meubels in onze menu, treft u een kopje caféstoelen. Laat u daar inspireren door de vele mogelijkheden.

Of volg ons en blijf op de hoogte