Navigatie overslaan MENU

Caféstoel Apeldoorn

vanaf
€74,00
Wit €74,00 | Kleur op aanvraag
In kleur naar wens
Gemiddelde levertijd 5 weken

Caféstoel Apeldoorn is net als Parijs en Wenen een romantische caféstoel. Een echte bistro stoel van hout gebaseerd op het ontwerp van Thonet. Met recht een populaire caféstoel binnen de Nederlandse interieurs. Michael Thonet was een Duits-Oostenrijkse meubelmaker en industrieel en wordt wereldwijd beschouwd als een der grootste pioniers inzake meubeldesign. Oud is Nieuw is daarom trotse leverancier van verschillende modellen thonet stoelen.

Caféstoel Apeldoorn past in elk interieur, van brocante tot Scandinavisch. De stoel is leverbaar in elke gewenste kleur en leuk te combineren met onze andere caféstoelen. Allemaal leverbaar uit voorraad.

Wil je de stoelen in kleur naar wens dan gelden de volgende meerprijzen:

1 stoel in een kleur € 25,-
2 stoelen in een zelfde kleur € 15,- per stoel
3 stoelen in een zelfde kleur € 10,- per stoel
vanaf 4 stoelen in een andere kleur dan wit is de meerprijs € 8,- per stoel

Grote voorraad caféstoelen

Oud is Nieuw uit Biddinghuizen heeft een grote voorraad (oude) caféstoelen. De uitgebreide collectie laat zich kenmerken door verschillende modellen. Elk model caféstoel heeft zijn eigen charme. Het is leuk om verschillende modellen met elkaar te combineren of te spelen met de kleuren van de stoelen. Onder meubels in onze menu, treft u een kopje caféstoelen. Laat u daar inspireren door de vele mogelijkheden.

Of volg ons en blijf op de hoogte