Navigatie overslaan MENU

Caféstoel Filip

vanaf
€74,00
Wit €74,00 | Kleur op aanvraag
In kleur naar wens
Gemiddelde levertijd 4 weken

Caféstoel Filip is een eenvoudige caféstoel, maar zeker niet minder stijlvol. Deze caféstoel past in ieder interieur en is leverbaar in meerdere kleuren. U kunt caféstoel Filip goed combineren met onze andere modellen caféstoelen. Caféstoelen zijn door hun minimale omvang goed te passen aan uw eetkamertafel, zowel een ronde eetkamertafel als een vierkante eetkamertafel. Het is ook leuk om uw caféstoelen te combineren met onze klepbanken. Een bank aan de ene kant van uw keukentafel en drie of meer stoelen aan de andere kant van uw keukentafel.

Benieuwd naar de mogelijkheden, voorraad of een kleuradvies nodig? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wil je de stoelen in kleur naar wens dan gelden de volgende meerprijzen:

1 stoel in een kleur € 25,-
2 stoelen in een zelfde kleur € 15,- per stoel
3 stoelen in een zelfde kleur € 10,- per stoel
vanaf 4 stoelen in een andere kleur dan wit is de meerprijs € 8,- per stoel

Oud is Nieuw uit Biddinghuizen heeft een grote voorraad (oude) caféstoelen. De uitgebreide collectie laat zich kenmerken door verschillende modellen. Elk model caféstoel heeft zijn eigen charme. Het is leuk om verschillende modellen met elkaar te combineren of te spelen met de kleuren van de stoelen. Onder meubels in onze menu, treft u een kopje caféstoelen. Laat u daar inspireren door de vele mogelijkheden.

Of volg ons en blijf op de hoogte