Navigatie overslaan MENU

Caféstoel Parijs

vanaf
€74,00
Wit €74,00 | Kleur op aanvraag
In kleur naar wens
Gemiddelde levertijd 5 weken

Caféstoel Parijs is een echte bistro stoel van hout gebaseerd op het ontwerp van Thonet. Een prachtig exemplaar onder de caféstoelen van Oud is Nieuw en daarom ook erg populair. Deze caféstoel heeft mooie rondingen en een authentieke rugleuning. Het zitcomfort van deze stoel is door zijn rondingen prettig. Caféstoel Parijs is leverbaar in elke gewenste kleur en kan gecombineerd worden met onze andere modellen caféstoelen.

Stoelen zijn bij ons al vanaf 1 exemplaar af te nemen. Voor een grote partij caféstoelen adviseren wij u om geheel vrijblijvend ons offerteformulier in te vullen of telefonisch contact te zoeken. Onze voorraad in Biddinghuizen laat het toe om een grote partij stoelen te leveren.

Wil je de stoelen in kleur naar wens dan gelden de volgende meerprijzen:

1 stoel in een kleur € 25,-
2 stoelen in een zelfde kleur € 15,- per stoel
3 stoelen in een zelfde kleur € 10,- per stoel
vanaf 4 stoelen in een andere kleur dan wit is de meerprijs € 8,- per stoel

 

 

Grote voorraad caféstoelen

Oud is Nieuw uit Biddinghuizen heeft een grote voorraad (oude) caféstoelen. De uitgebreide collectie laat zich kenmerken door verschillende modellen. Elk model caféstoel heeft zijn eigen charme. Het is leuk om verschillende modellen met elkaar te combineren of te spelen met de kleuren van de stoelen. Onder meubels in onze menu, treft u een kopje caféstoelen. Laat u daar inspireren door de vele mogelijkheden.

Of volg ons en blijf op de hoogte