Navigatie overslaan MENU

Caféstoel Stockholm

vanaf
€74,00
Wit €74,00 | Kleur op aanvraag
In kleur naar wens
Gemiddelde levertijd 4 weken

Caféstoel Stockholm is een caféstoel met spijlen, typisch een Scandinavisch model. De rugleuning loopt iets recht en de stoel heeft een voorgevormd en comfortabel zitvlak. De speelse en ronde stoelpootjes maken er een prachtig exemplaar van.

Caféstoelen passen in ieder interieur, helemaal caféstoel Stockholm. Of je nu een landelijk interieur hebt of juist heel strak. De caféstoelen van Oud is Nieuw zijn geschikt voor café, restaurant, kantine, maar zeker ook aan de keukentafel. Combineert u caféstoel Stockholm ook gerust met onze andere caféstoelen. Zo ontstaat er een leuk geheel aan uw keukentafel.

Wil je de stoelen in kleur naar wens dan gelden de volgende meerprijzen:

1 stoel in een kleur € 25,-
2 stoelen in een zelfde kleur € 15,- per stoel
3 stoelen in een zelfde kleur € 10,- per stoel
vanaf 4 stoelen in een andere kleur dan wit is de meerprijs € 8,- per stoel

Oud is Nieuw uit Biddinghuizen heeft een grote voorraad (oude) caféstoelen. De uitgebreide collectie laat zich kenmerken door verschillende modellen. Elk model caféstoel heeft zijn eigen charme. Het is leuk om verschillende modellen met elkaar te combineren of te spelen met de kleuren van de stoelen. Onder meubels in onze menu, treft u een kopje caféstoelen. Laat u daar inspireren door de vele mogelijkheden.

Of volg ons en blijf op de hoogte