Navigatie overslaan MENU

Caféstoel Terschelling | gestoffeerd

vanaf
€109,00
Vanaf €109,00
In kleur en stof naar wens
Gemiddelde levertijd 5 weken

Caféstoel Terschelling is misschien wel het meest herkenbare model caféstoel. Terschelling, in hun oude staat, kom je vooral tegen in de al eeuwen oude bruin café’s. Nu worden ze massaal besteld door café’s, restaurants en onze particuliere klanten. De caféstoel biedt extra zitcomfort door de ronde rug en de gestoffeerde zitting,

Deze stoel is in meerdere kleuren leverbaar en goed te combineren met andere modellen stoelen uit onze loods in Biddinghuizen. De stof voor de zitting kunt u zelf uitzoeken bij onze leveranciers, u kunt zich laten adviseren door onze stylisten of zelf een stof meenemen. Heeft u speciale wensen en wilt u daar eens met ons over sparren, kom gerust eens langs bij Oud is Nieuw voor een passend advies.

Wil je de stoelen in kleur naar wens dan gelden de volgende meerprijzen:

1 stoel in een kleur € 25,-
2 stoelen in een zelfde kleur € 15,- per stoel
3 stoelen in een zelfde kleur € 10,- per stoel
vanaf 4 stoelen in een andere kleur dan wit is de meerprijs € 8,- per stoel

Oud is Nieuw is gespecialiseerd in horeca-inrichting. Wij maken horecameubels op maat en voorzien hotels, restaurants en café’s van een mooi interieur. Samen met u denken we na over de stijl van uw horecagelegenheid en stellen aan de hand daarvan een interieurplan op.

Wilt u een passend en uniek interieur voor uw hotel, restaurant of café? Dan bent u bij Oud is Nieuw in Biddinghuizen aan het juiste adres.

Ik wil graag in contact komen