Navigatie overslaan MENU

Caféstoel Terschelling

vanaf
€74,00
Wit €74,00 | Kleur op aanvraag
In kleur naar wens
Gemiddelde levertijd 5 weken

Caféstoel Terschelling is een populaire variant. De stoel heeft een goed zitcomfort door de ronde rug en het voorgevormde zitvlak. Deze stoel is zonder armleuning en gestoffeerde zitting. We hebben ook een caféstoel met gestoffeerde zitting. Caféstoel Terschelling is in elke gewenste kleur te leveren en leuk te combineren met andere modellen uit onze voorraad. Zie hieronder een aantal gerelateerde producten.

In Biddinghuizen hebben we een loods met veel caféstoelen op voorraad. Caféstoelen passen in ieder interieur, van een modern interieur tot een landelijk interieur. De caféstoelen van Oud is Nieuw zijn heel geschikt voor café, restaurant, kantine, maar ook zeker aan de keukentafel of voor een studiekamer.

Wil je de stoelen in kleur naar wens dan gelden de volgende meerprijzen:

1 stoel in een kleur € 25,-
2 stoelen in een zelfde kleur € 15,- per stoel
3 stoelen in een zelfde kleur € 10,- per stoel
vanaf 4 stoelen in een andere kleur dan wit is de meerprijs € 8,- per stoel

Oud is Nieuw uit Biddinghuizen heeft een grote voorraad (oude) caféstoelen. De uitgebreide collectie laat zich kenmerken door verschillende modellen. Elk model caféstoel heeft zijn eigen charme. Het is leuk om verschillende modellen met elkaar te combineren of te spelen met de kleuren van de stoelen. Onder meubels in onze menu, treft u een kopje caféstoelen. Laat u daar inspireren door de vele mogelijkheden.

Of volg ons en blijf op de hoogte