Navigatie overslaan MENU

Caféstoel Wenen

vanaf
€74,00
Wit €74,00 | Kleur op aanvraag
In kleur naar wens
Gemiddelde levertijd 5 weken

Caféstoel Wenen is een van onze meest romantische exemplaren. Dat komt vast door de mooie rondingen en het minimalistische van deze stoel.  Een mooie en comfortabele ronde zitting en gebogen hout in de rug. We kunnen de caféstoel in elke gewenste kleur leveren.

Caféstoelen passen in ieder interieur, of je nu een Scandinavisch interieur hebt of industrieel. De caféstoelen van Oud is Nieuw zijn heel geschikt voor café, restaurant, kantine, maar ook zeker aan de keukentafel. U kunt de stoel al afnemen vanaf één exemplaar. Opzoek naar een partij caféstoelen, vult u dan geheel vrijblijvend ons offerteformulier in.

Wil je de stoelen in kleur naar wens dan gelden de volgende meerprijzen:

1 stoel in een kleur € 25,-
2 stoelen in een zelfde kleur € 15,- per stoel
3 stoelen in een zelfde kleur € 10,- per stoel
vanaf 4 stoelen in een andere kleur dan wit is de meerprijs € 8,- per stoel

Oud is Nieuw uit Biddinghuizen heeft een grote voorraad (oude) caféstoelen. De uitgebreide collectie laat zich kenmerken door verschillende modellen. Elk model caféstoel heeft zijn eigen charme. Het is leuk om verschillende modellen met elkaar te combineren of te spelen met de kleuren van de stoelen. Onder meubels in onze menu, treft u een kopje caféstoelen. Laat u daar inspireren door de vele mogelijkheden.

Of volg ons en blijf op de hoogte