Navigatie overslaan MENU

Hoekbank

vanaf
€1720,00
Prijs op aanvraag
Op maat gemaakt
Geschatte levertijd 7 weken

Een eetkamerbank of klepbank kan ook gemaakt worden in een hoekopstelling.
De eetbanken worden standaard gemaakt van plaatmateriaal met een hpl laag. Liever ander materiaal of een bijzondere kleur? Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken.

Een hoekbank kan net dat beetje meer geven, voor een verloren hoekje in de keuken of eetkamer. Een wandbank in hoekopstelling kan geleverd worden in elke gewenste afmeting. Onze timmermannen komen de bank inmeten en op locatie monteren als dat nodig is. Voor een hoekbank ben je niet afhankelijk van een model, elke klepbank kan ook gemaakt worden in een hoekopstelling.

Een vaste stoffering, los zitkussen of kussen voor de rugleuning is optioneel.

 

Eetkamerbanken in elke gewenste maat en kleur

Oud is Nieuw maakt verschillende modellen eetkamerbanken. Elke eetkamerbank kan geleverd worden in een afmeting en kleur naar keuze. De diverse modellen verschillen vooral in vormgeving. Wij willen je met deze modellen alleen maar inspireren, want al onze producten worden op maat gemaakt. Staat jouw product er niet tussen, dan kunnen wij jouw idee omzetten naar een gewenst model klepbank. Klepbanken zijn erg populair en passen binnen elk interieur. Of je nu houdt van landelijk wonen, van een Scandinavisch, industrieel of klassiek interieur. Bij elke interieurstijl kunnen wij een op maat gemaakte eetkamerbank leveren.

Vraag offerte aan
Laat je inspireren op onze socials