Navigatie overslaan MENU

Mix en Match eettafels

vanaf
Kies de vorm van de tafel
Kies de maat van de tafel
ontwerp je eigen kast met ons
Kies een tafelpoot

Je eigen tafel samenstellen, dat kan bij Oud is Nieuw. Stel je eigen eikenhouten eettafel of salontafel(s) samen. Kies een vorm voor het tafelblad (bijvoorbeeld: ovaal, rond, ellips, vierkant, met afgeronde hoeken of rechthoekig). Als je de gewenste vorm hebt gevonden, kan je met hulp van ons de afmeting van het tafelblad bepalen. Wil je een grote eetkamertafel of liever een kleine tafel, omdat dit beter in jouw keuken past?

Als de vorm van het tafelblad en de afmeting van het blad zijn bepaald, kan je het onderstel van de tafel uitzoeken. We hebben veel verschillende tafelpoten. Elke tafelpoot wordt op maat gemaakt.

Laat je inspireren door de verschillende voorbeelden hiernaast. Staat jouw vorm of tafelpoot er niet tussen? Dan helpen we je graag in onze loods in Biddinghuizen verder met een advies op maat.

Vakkundig en professioneel

Wij zijn Oud is Nieuw en we hebben je iets te vertellen! Mensen kiezen bewust voor ons. Ze willen iets unieks, iets moois en dat zijn niet de meubels die je bij de buren vindt. Je komt bij Oud is Nieuw binnen in wat voorheen de aardappelschuur was. Nu bevindt zich daar een showroom met een aantal op maat gemaakte meubels, ter inspiratie. We hebben niet veel voorraad, want alles wordt op maat gemaakt. De diversiteit van meubels valt direct op, dat is wat we willen bieden.

Prijs weten?

Neem contact op