Navigatie overslaan MENU

Thonet stoel Wenen, gestoffeerd

vanaf
€109,00
In kleur en met gestoffeerde zitting €89,00
Leverbaar in elke gewenste kleur en stof naar keuze
Minimale levertijd 4 weken

Thonet stoel Wenen is een caféstoel die al heel wat jaren meegaat. De stoel kenmerkt zich door het minimalistische design en mooie ronde vormen. Oud is Nieuw heeft al heel wat Thonet stoelen afgeleverd. De caféstoel kan in elke gewenste kleur gespoten worden. Voor extra zitcomfort kan de zitting van de thonet stoel gestoffeerd worden, met een stof naar keuze.

De Thonet stoel is een populaire keukenstoel en past binnen elke interieurstijl. Oud is Nieuw levert al vanaf 1 stuks. Bij meerdere stuks kan Oud is Nieuw ook leveren in verschillende kleuren. Zo kunt u bijvoorbeeld gaan voor zes thonet stoelen in zes verschillende kleuren.

Grote voorraad caféstoelen

Oud is Nieuw uit Biddinghuizen heeft een grote voorraad (oude) caféstoelen. De uitgebreide collectie laat zich kenmerken door verschillende modellen. Elk model caféstoel heeft zijn eigen charme. Het is leuk om verschillende modellen met elkaar te combineren of te spelen met de kleuren van de stoelen. Onder meubels in onze menu, treft u een kopje caféstoelen. Laat u daar inspireren door de vele mogelijkheden.

Of volg ons en blijf op de hoogte