Navigatie overslaan MENU

Wandbank Mellby

Vanaf
€809,00
Op maat gemaakt
Leverbaar in elke gewenste kleur
Geschatte levertijd 5 weken

Deze strakke wandbank kan in iedere maat geleverd worden en is verkrijgbaar met en zonder opbergruimte. De bank kan geleverd worden met vaste stoffering of een los kussen.
Een perfecte match aan uw eetkamertafel maar de eetbank kan ook doorlopen in een wandmeubel waarop u de tv of andere media kwijt kan. Multifunctioneel dus! Wilt u de bank open en luchtig houden of kiest u voor opbergruimte? We kunnen de bank leveren met duwdeuren, duwlades of verrijdbare bakken.

Per opbergitem is de meerprijs €150,- Het meubel heeft vier staanders in de maten 180 centimeter en 200 centimeter. 220 centimeter of groter krijgt een extra staander onder de zitting.

180 cm €789,00
240 cm €840,00
280 cm €920,00
340 cm €1099,00

Een greep uit onze collectie
Alle eetkamerbanken

Eetkamerbanken in elke gewenste maat en kleur

Oud is Nieuw maakt verschillende modellen eetkamerbanken. Elke eetkamerbank kan geleverd worden in een afmeting en kleur naar keuze. De diverse modellen verschillen vooral in vormgeving. Wij willen u met deze modellen alleen maar inspireren, want al onze producten worden op maat gemaakt. Staat uw product er niet tussen, dan kunnen wij uw idee omzetten naar een gewenst model klepbank. Klepbanken zijn erg populair en passen binnen elk interieur. Of u nu houdt van landelijk wonen, van een scandinavisch interieur, industrieel of klassiek interieur. Bij elke interieurstijl kunnen wij een op maat gemaakte eetkamerbank leveren.

Vraag offerte aan
Meer inspiratie op onze socials