Type waar je naar op zoek bent:
 

Winkelinrichting

Oud is Nieuw helpt u bij het realiseren van een prachtige winkelinrichting. De winkelinrichting heeft een grote invloed op de klantervaring. Als eigenaar wilt u natuurlijk dat uw klanten zich welkom en prettig voelen in uw winkel. Wilt u een winkelinrichting die helemaal aansluit bij uw wensen? Laat uw winkelinterieur dan op maat maken bij Oud is Nieuw. Bel ons op 06 30 28 38 67. Wij zijn ook bereikbaar in de avonduren.

Informatie aanvragen

Winkelinrichting nieuwe winkels

Het inrichten van een nieuw winkelpand is niet altijd eenvoudig. Gevoel en verstand kunnen elkaar tegenspreken. Wat mooi is, is niet altijd even efficiënt en praktisch en wat praktisch is, is niet altijd even mooi. Oud is Nieuw denkt graag met u mee als het gaat om het zo mooi en goed mogelijk inrichten van uw winkel. Wij helpen u om uw producten op een goede wijze aan de klant te presenteren. Neem vrijblijvend contact met ons op.


Winkelinrichting bestaande winkels

Naast het het inrichten van nieuwe winkels, houden we ons ook bezig met herinrichten. Steeds meer klanten hechten niet alleen waarde aan het kopen van een goed product, maar ook een goede winkelervaring. Dan draait het niet alleen om een goede service en vriendelijk personeel. Ook het interieur van uw winkel speelt een belangrijke rol. Is uw winkel toe aan een nieuw interieur? Wij helpen u graag.

Wij kunnen allerlei (op maat gemaakte) producten en items leveren en stellen samen met u een interieurplan samen. Zo weet u zeker dat u een winkelinrichting krijgt die helemaal aan uw wensen voldoet. Wilt u graag winkelmeubels op maat laten maken? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op

Impressie van horeca-inrichting

reviews

Helemaal verliefd geworden op de meubels van Oud is Nieuw! Maar niet alleen liefde voor de meubels maar ook veel liefde voor de eigenaars en personeel! Wat een warm en vriendelijk ontvangst, ze begrijpen ons direct en maken onze droom waar! Super!

Laura Knapen

Wat een leuk bedrijf en wat een enthousiasme. Nadat we 2 jaar geleden onze eettafel stoelen en een prachtige servieskast bij hen gekocht hebben, hebben ze dit jaar een prachtig badkamer meubel voor ons gemaakt. Super blij mee.

Bianca Ijdema

Super leuk en goed geholpen. Zijn goed geslaagd voor eettafel, salontafel en een bankje bij de eettafel voor ons nieuwe huis!! Kunnen niet wachten tot we de meubels in ons nieuwe huis kunnen neerzetten! Erg bedankt!

Yvonne Vrijhof-Kromkamp
Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren