Type waar je naar op zoek bent:
 

Winkelinrichting

Oud is Nieuw helpt u bij het realiseren van een prachtige winkelinrichting. De winkelinrichting heeft een grote invloed op de klantervaring. Als eigenaar wilt u natuurlijk dat uw klanten zich welkom en prettig voelen in uw winkel. Wilt u een winkelinrichting die helemaal aansluit bij uw wensen? Laat uw winkelinterieur dan op maat maken bij Oud is Nieuw. Bel ons op 06 30 28 38 67. Wij zijn ook bereikbaar in de avonduren.

Informatie aanvragen

Winkelinrichting nieuwe winkels

Het inrichten van een nieuw winkelpand is niet altijd eenvoudig. Gevoel en verstand kunnen elkaar tegenspreken. Wat mooi is, is niet altijd even efficiënt en praktisch en wat praktisch is, is niet altijd even mooi. Oud is Nieuw denkt graag met u mee als het gaat om het zo mooi en goed mogelijk inrichten van uw winkel. Wij helpen u om uw producten op een goede wijze aan de klant te presenteren. Neem vrijblijvend contact met ons op.


Winkelinrichting bestaande winkels

Naast het het inrichten van nieuwe winkels, houden we ons ook bezig met herinrichten. Steeds meer klanten hechten niet alleen waarde aan het kopen van een goed product, maar ook een goede winkelervaring. Dan draait het niet alleen om een goede service en vriendelijk personeel. Ook het interieur van uw winkel speelt een belangrijke rol. Is uw winkel toe aan een nieuw interieur? Wij helpen u graag.

Wij kunnen allerlei (op maat gemaakte) producten en items leveren en stellen samen met u een interieurplan samen. Zo weet u zeker dat u een winkelinrichting krijgt die helemaal aan uw wensen voldoet. Wilt u graag winkelmeubels op maat laten maken? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op

Impressie van horeca-inrichting

reviews

Wij zijn zeer tevreden met de zwarte bank die Oud is Nieuw heeft gemaakt voor ons ijssalon! Netjes geleverd binnen de deadline

Lief Verlinden

Gisteren een eettafel, bijbehorend bankje en stoelen besteld. Warme ontvangst, rondleiding gekregen. We kopen een eethoek met een verhaal, en vooral met passie gemaakt! Een aanrader!

Chantalle Dorenberg Offermans

Erg blij met de mooie klepbank die hier sinds afgelopen vrijdag staat. Hij is heel netjes afgewerkt. Ook de rondleiding door dit leuke bedrijf en de service van Heleen was top. Al aan het nadenken over mijn volgende aankoop!

Jenny Schellekens
Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren