Navigatie overslaan MENU

Workshop stofferen

Oud is Nieuw maakt met liefde de mooiste meubels voor je. Maar hoe leuk is het om zélf iets voor je eigen interieur maken? Een poef bijvoorbeeld! In onze workshop stofferen maak je in onze loods in Biddinghuizen helemaal zelf een mooie, stevige poef. Uiteraard zijn onze vakmensen erbij om je stap voor stap de basistechnieken van het stofferen te leren én te helpen.

Stofferen kun je leren

In onze workshop stofferen kies je zelf de stof voor jouw poef. We hebben veel verschillende lappen stof liggen: velours, teddy, corduroy, met bloemenprint of grafische print. Je kunt jouw poef dus helemaal laten matchen met jouw interieur. Heb je zelf een mooie stof? Dan mag je die natuurlijk ook meenemen.

Een poef is een ontzettend leuke toevoeging aan je interieur. En ook nog eens hartstikke handig als extra zitplek, bijzettafel of voetenbankje. Een poef past in elk interieur: van landelijk en klassiek tot Scandinavisch en modern.

Creatief dagje uit

Onze workshop stofferen is kleinschalig, zodat iedereen – waar nodig – geholpen kan worden en met een prachtige poef naar huis gaat. Tussendoor nemen we de tijd voor een uitgebreide, luxe lunch. Het is een creatief dagje uit en daardoor ook heel geschikt als vriendinnenuitje, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeestje.

Poef Anneriet

Alle informatie op een rijtje

📍 onze loods in Biddinghuizen
⏰ van 9.30 tot ongeveer 14.30 uur
✂️ inclusief stof (eigen stof meenemen mag ook!)
🍴inclusief lekkers en lunch

Kosten: 125 euro per persoon

Nieuwe workshopdatum

De eerstvolgende workshop poef maken staat gepland op:

zaterdag 26 november 2022

Let op: binnenkort start de inschrijving voor onze nieuwe workshop schoolstoel stofferen!

Aanmelden voor workshop stofferen

Zin om zelf een poef te maken? Meld je aan via workshop@oudisnieuw.net. Natuurlijk kun je ook contact met ons opnemen voor meer informatie over onze workshops. Lees hieronder ook eens de ervaringen van een aantal deelnemers.

Wil jij ook

leren stofferen?