Navigatie overslaan MENU

Workshop stofferen

Oud is Nieuw maakt met liefde de mooiste meubels voor je. Maar hoe leuk is het om in een workshop stofferen zélf iets voor je eigen interieur maken? Een poef of schoolstoel bijvoorbeeld! In onze workshop stofferen maak je in onze loods in Biddinghuizen helemaal zelf een mooie, stevige poef of gave schoolstoel. Uiteraard zijn onze vakmensen erbij om je stap voor stap de basistechnieken van het stofferen te leren én te helpen.

Stofferen kun je leren

In onze workshop stofferen kies je zelf de stof voor jouw poef of schoolstoel. We hebben veel verschillende lappen stof liggen: velours, teddy, corduroy, met bloemenprint of grafische print. Je kunt jouw poef of stoel dus helemaal laten matchen met jouw interieur. Heb je zelf een mooie stof? Dan mag je die natuurlijk ook meenemen.

Een poef is een ontzettend leuke toevoeging aan je interieur. En ook nog eens hartstikke handig als extra zitplek, bijzettafel of voetenbankje. Een schoolstoel schuif je gemakkelijk bij. Dat-ie een eenling is, is helemaal niet erg. Je maakt er een eyecatcher van! Omdat je zelf de stof kiest in de workshop, past de stoel altijd bij de rest van je meubels.

Creatief dagje uit

Onze workshop stofferen is kleinschalig, zodat iedereen – waar nodig – geholpen kan worden en met een prachtige poef of stoel naar huis gaat. Tussendoor nemen we de tijd voor een uitgebreide, luxe lunch. Het is een creatief dagje uit en daardoor ook heel geschikt als vriendinnenuitje, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeestje.

Poef Anneriet

Alle informatie op een rijtje

📍 onze loods in Biddinghuizen
⏰ van 9.30 tot ongeveer 14.30 uur
✂️ inclusief stof (eigen stof meenemen mag ook!)
🍴inclusief lekkers en lunch

Kosten workshop poef maken: 125 euro per persoon
Kosten workshop schoolstoel stofferen: 185 euro per persoon

Nieuwe workshopdatum

Zaterdag 29 juni VOL

Zaterdag 6 juli

Zaterdag 20 juli

Houd onze socials in de gaten voor workshop-updates en beschikbaarheid.

Aanmelden voor workshop stofferen

Zin om zelf een poef of schoolstoel te stofferen? Meld je aan via workshop@oudisnieuw.net. Natuurlijk kun je ook contact met ons opnemen voor meer informatie over onze workshops. Lees hieronder ook eens de ervaringen van een aantal deelnemers.

Wil jij ook

leren stofferen?